Ενώπιον Δικαστηρίου σήμερα η υπόθεση του Μαρί

08:42 23/4/2012 - Πηγή: OnlyCY

Αρχίζει σήμερα στις 9:00 το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας η διαδικασία για την υπόθεση της φονικής έκρηξης της 11ης Ιουλίου, στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί.

Η υπόθεση καταχωρήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας στις 12 Μαρτίου. Το Δικαστήριο, κατόπιν σχετικού αιτήματος της κατηγορούσας Αρχής ειδικότερα σχετικά για την επίδοση του κατηγορητηρίου στον τέως Αρχηγό της Εθνικής Φρουράς Πέτρο Τσαλικίδη που είναι μόνιμος κάτοικος Ελλάδας, είχε δώσει προθεσμία

μέχρι τις 23 Απριλίου για να επιδοθεί το κατηγορητήριο στους κατηγορούμενους.

Ο κάθε κατηγορούμενος αντιμετωπίζει τις δικές του κατηγορίες με τις δικές τους λεπτομέρειες.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν οι οκτώ κατηγορούμενοι είναι ανθρωποκτονία και πρόκληση θανάτου εξ αμελείας, παραμέληση υπηρεσιακού καθήκοντος και πράξεις που προκαλούν σωματική βλάβη.

Τα οκτώ άτομα που αντιμετωπίζουν κατηγορίες είναι οι τέως Υπουργοί Εξωτερικών Μάρκος Κυπριανού και Αμυνας Κώστας Παπακώστας, οι τέως Αρχηγός και Υπαρχηγός της ΕΦ Πέτρος Τσαλικίδης και Σάββας Αργυρού, ο Συνταγματάρχης Γιώργος Γεωργιάδης, ο Διευθυντής και Υποδιευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αντρέας Νικολάου και Πάμπος Χαραλάμπους και ο Διοικητής της ΕΜΑΚ Αντρέας Λοϊζίδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα