Ένας ένας φεύγουν οι συνεργάτες της Αριστοτέλους από το “Για Σένα”!

11:16 16/1/2012 - Πηγή: OnlyCY

Mε απώλειες ξεκινά η σεζόν για τη Χριστιάνα Αριστοτέλους. Δύο από τις συνεργάτιδές της, η αστρολόγος Χριστίνα Λουκά και η δημοσιογράφος Ρούλα Γεωργιάδου, προχώρησαν την περασμένη βδομάδα στη διακοπή της συνεργασία τους με την εκπομπή.

Από τη μία η ούλα Γεωργιάδου διευκρινίζει ότι αποχώρησε από το «Για Σένα» λόγω φόρτου εργασίας στο Σίγμα και στη σειρά «Άσπρα Μπαλόνια», από την άλλη η Χριστίνα Λουκά σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί της, είπε ότι οι λόγοι που την οδήγησαν σε παραίτηση έχουν να κάνουν περισσότερο με τα νέα

επαγγελματικά της σχέδια τα οποία αφορούν παρουσίαση δική της εκπομπής σε άλλο κανάλι.

Μάλιστα, όπως μαθαίνουμε, βρίσκεται σε συζητήσεις με δυο τηλεοπτικούς σταθμούς. Πληροφορίες της στήλης μας όμως αναφέρουν ότι οι λόγοι, επικεντρώνονται κυρίως στο κακό κλίμα που δημιουργήθηκε μεταξύ της παρουσιάστριας και των δύο κυριών, κάτι που δεν επιβεβαιώθηκε ή διαψεύσθηκε από τα πρώην πια μέλη του πάνελ της.

Να σημειώσουμε ότι η αποχώρηση της Ρούλας Γεωργιάδου και της Χριστίνας Λουκά ανεβάζει τον αριθμό των συνεργατών της εκπομπής που αποχώρησαν σε τρεις καθώς προηγήθηκε προ μηνών και η παραίτηση της αρχισυντάκτριας του Για Σένα, Μαρίας Ονησιφόρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα