Ο Kώστας Φραγκολιάς αποχώρησε από το Dancing on Ice!

10:41 16/1/2012 - Πηγή: OnlyCY

Ιωάννα Πηλιχού και Πηνελόπη Αναστασοπούλου οι φιναλίστ του διαγωνισμού!

Δεν κατάφερε να περάσει στον τελικό ο Κώστας Φραγκολιάς αφού μετά τη διαδικασία του skate off οι κριτές αποφάσισαν ομόφωνα ότι στο παιχνίδι έπρεπε να μείνει η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.
Νωρίτερα, η Ιωάννα Πηλιχού είχε περάσει απευθείας στον τελικό από την ψηφοφορία του κοινού.

Δείτε τι έγινε κατά τη διάρκεια του show λεπτό προς λεπτό!

00:00 Οι κριτές αποφασίζουν ότι με την Ιωάννα Πηλιχού, στον τελικό θα αναμετρηθεί την επόμενη Κυριακή η Πηνελόπη Αναστασοπούλου!

23:47 Η Τζένη Μπαλατσινού ανακοινώνει ότι στον τελικό του Dancing On Ice περνάει η Ιωάννα Πηλιχού! Ακολουθεί η διαδικασία του skate off για την Πηνελόπη Αναστασοπούλου και τον Κώστα Φραγκολιά.

23:10 Η Ιωάννα Πηλιχού -ως Τσάρλι Τσάπλιν- είναι η πρώτη που καταφέρνει στο Dancing On Ice να πάρει άριστα! Οι κριτές δίνουν 18 βαθμούς και η Ιωάννα πιάνει κορυφή με 35,5!

22:48 Ο Κώστας Φραγκολιάς με μια πολύ καλή εμφάνιση αποσπά 16,5 βαθμούς, σύνολο 32,5 και περνά στη δεύτερη θέση, όσον αφορά στη βαθμολογία της επιτροπής.

22:38 Μια γάτα τρώει τα σουβλάκια του Πέτρου Κωστόπουλου και όλοι στο πλατό ξεσπούν σε γέλια!

22:33 Στη δεύτερη της εμφάνιση, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου χορεύει “Για σένα – Vegas” με τη βοήθεια μιας βαλίτσας. Η χορογραφία ενθουσιάζει τους πάντες και η βαθμολογία εκτοξεύεται στους 17,5. Σύνολο για τις δύο χορογραφίες από τους κριτές, 32 βαθμοί. Η τραυματισμένη Πηνελόπη βάζει τα κλάματα…

22:07 Η Ιωάννα Πηλιχού και ο Ανρί, μετά από μια εξαιρετική χορογραφία στους ρυθμούς της Alicia Keys καταφέρνουν να αποσπάσουν δύο εξάρια και να φτάσουν στους 17,5 βαθμούς!

21:53 Ο Κώστας Φραγκολιάς και η Μαρίνα χορεύουν με τη βοήθεια ενός μαντιλιού. Η βαθμολογία του ζευγαριού υψηλή, 16 πόντοι.

21:38 Η παρουσιάστρια στη θέση της και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με τον Αλεξέι ανοίγουν τον διαγωνισμό με μια εντυπωσιακή χορογραφία που καταλήγει σε μια τούμπα! Το ζευγάρι συγκεντρώνει 14,5 βαθμούς.



21:16 Η Τζένη Μπαλατσινού εντυπωσιάζει κοινό και κριτικούς με την χορογραφία της. Η μητέρας της χειροκροτεί και ο Πέτρος Κωστόπουλος δίνει συγχαρητήρια στον χορογράφο επειδή “μόνο εσύ θα μπορούσες ένα αγγούρι να το κάνεις να πετάει”!

21:08 Ο ημιτελικός του Dancing On Ice ξεκινά με  παρουσιάστρια την Έλενα Παπαρίζου Η Τζένη Μπαλατσινού ετοιμάζεται για να χορέψει στον πάγο και η Έλενα αποδεικνύεται άξια αντικαταστάτριά της!

Keywords
Τυχαία Θέματα