Ελεύθεροι όλοι οι όμηροι στο Παρίσι

21:33 18/10/2013 - Πηγή: OnlyCY

Αίσιο τέλος είχε, γύρω στις 05:00 το απόγευμα (07:00 ώρα Κύπρου) η επιχείρηση απελευθέρωσης ομήρων που εκρατούντο από οπλοφόρο σε Τράπεζα του Παρισιού.

Όπως μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, οπλοφόρος παραδόθηκε μετά από διαπραγματεύσεις στην Αστυνομία, δύο περίπου ώρες μετά που εισήλθε στην Τράπεζα, αφήνοντας ελεύθερη και την τελευταία όμηρο που κρατούσε, ενώ προηγουμένως είχε παραδώσει και τους άλλους τρεις από τους τέσσερεις

συνολικώς ομήρους.

Ο δράστης της απαγωγής, είχε εισέλθει στο συγκεκριμένο υποκατάστημα της Τράπεζας CIC, στη Νότια 13η Περιφέρεια της γαλλικής πρωτεύουσας, γύρω στις 02:50 το απόγευμα (τοπική ώρα), με ένα πιστόλι και ζητούσε κοινωνική στέγαση για τον ίδιο και τον υιό του.

Πήρε τρεις γυναίκες και έναν άνδρα ως ομήρους, αλλά πολύ σύντομα άφησε ελεύθερες τις δύο από τις τρεις γυναίκες και μιάμιση περίπου ώρα μετά άφησε ελεύθερο και τον άνδρα.

Ένας από τους υπαλλήλους της Τράπεζας κατάφερε να σημάνει το συναγερμό, σχεδόν αμέσως μετά την είσοδο του οπλοφόρου στην Τράπεζα και η Αστυνομία περικύκλωσε το μέρος, διέκοψε την κυκλοφορία οχημάτων και ασφάλισε την περίμετρο τοποθετώντας σκοπευτές σε παρακείμενες οροφές κτιρίων, οι οποίοι ωστόσο δεν χρειάσθηκε να δράσουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα