“Εκθέτει τους συκοφάντες” η έκθεση της “ALVAREZ & MARSAL” αναφέρει ο Βγενόπουλος

16:54 5/4/2013 - Πηγή: OnlyCY

Εκθέτει τους συκοφάντες η έκθεση της «ALVAREZ & MARSAL» αναφέρει ο Ανδρέας Βγενόπουλος ο οποίος εκτιμά ότι η δημοσιοποίηση της εν λόγω έκθεσης, «που εξέταζε τους λόγους για τους οποίους οι Τράπεζες Κύπρου και Λαϊκή έφθασαν στο σημείο να ζητήσουν κρατική βοήθεια

έχει φέρει σε πολύ δύσκολη θέση όλους αυτούς που ισχυρίζονται ατεκμηρίωτα ότι ‘οι Έλληνες φταίνε για την καταστροφή των τραπεζών’, αλλά και τους επαγγελματίες συκοφάντες μου».

«Δυστυχώς για αυτούς η έκθεση περιλαμβάνει μια σειρά από ευρήματα για την αγαπημένη τους Τράπεζα Κύπρου (από ποινικά αδικήματα στη Ρουμανία μέχρι και καταστροφή αποδεικτικών στοιχείων) και τίποτα για τη Λαϊκή Τράπεζα», αναφέρει ο κ. Βγενόπούλος.

Προσθέτει ότι «οι συκοφάντες ισχυρίζονται τώρα ότι μάλλον ο Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου ή/και η ‘ALVAREZ & MARSAL’ με αγαπούν και ήθελαν να με προστατεύσουν, διότι προφανώς τους είναι αδιανόητο ότι η έρευνα επικεντρώθηκε στους σοβαρούς λόγους που δημιούργησαν τα προβλήματα και όχι στη λάσπη που οι ίδιοι πετούν για αποπροσανατολισμό».

Ο κ. Βγενόπουλος αναφέρει ότι «χαρακτηριστικό είναι ότι σε μια απελπισμένη προσπάθεια να ισοφαριστούν οι εντυπώσεις, αφού δεν μπορούν να κρύψουν τα ευρήματα για την Τράπεζα Κύπρου, δημοσιεύουν και τα ‘ευρήματα’ στην Ελλάδα από την επιτροπή για το Βατοπαίδι, παραλείποντας όμως να αναφέρουν ότι αυτή η υπόθεση έχει ήδη κριθεί αθωωτικά από την Ελληνική Δικαιοσύνη».

«Ό,τι και να κάνουν όμως η αλήθεια είναι ότι για τους υπαίτιους της δραματικής και αχρείαστης καταστροφής που έγινε στην Κύπρο θα πρέπει να κοιτάνε τους καθρέφτες τους και άλλους μέσα στην Κύπρο και όχι τους ‘κακούς’ Έλληνες», καταλήγει ο κ. Βγενόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα