Εκρηκτικός μηχανισμός σε ανεμοθώρακα αυτοκινήτου επιχειρηματία

12:33 7/9/2012 - Πηγή: OnlyCY

Αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός υψηλής ισχύος εντοπίστηκε σήμερα το πρωί στον ανεμοθώρακα αυτοκινήτου 57χρονου επιχειρηματία στη Λάρνακα και η Αστυνομία επικεντρώνει τις έρευνες της στο επαγγελματικό του περιβάλλον.

Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας υπαστυνόμος Χρήστος Ανδρέου ανέφερε ότι «γύρω στις επτά σήμερα το πρωί εντοπίστηκε εκρηκτικός μηχανισμός στη βάση ανεμοθώρακα οχήματος το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στο χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας όπου διαμένει ο 57χρονος ιδιοκτήτης του οχήματος, επιχειρηματίας από

τη Λάρνακα».

Πρόσθεσε πως «η σκηνή αποκλείστηκε από την Αστυνομία και πυροτεχνουργός της δύναμης κατάφερε να αποσυνδέσει τον εκρηκτικό μηχανισμό χωρίς να εκραγεί. Ο μηχανισμός παραλήφθηκε για επιστημονικές εξετάσεις».

Ο κ. Ανδρέου σημείωσε ότι «από εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό ο οποίος περιέχει εκρηκτική ύλη υψηλής ισχύος. Οι εξετάσεις της Αστυνομίας επικεντρώνονται προς όλες τις κατευθύνσεις ιδιαίτερα στο επαγγελματικό περιβάλλον του επιχειρηματία».

Keywords
Τυχαία Θέματα