“Έκπληκτο” το επιτελείο Λιλλήκα από τις καταγγελίες το ΔΗΚΟ

13:12 14/7/2012 - Πηγή: OnlyCY

«Έκπληκτο» δηλώνει το Εκλογικό Επιτελείο του υποψηφίου για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Γιώργου Λιλλήκα, από την επιστολή που κοινοποίησε ο Γενικός Διευθυντής του Δημοκρατικού Κόμματος (ΔΗΚΟ) Ανδρέας Κωνσταντίνου και στην οποία αναφέρεται για «αδίκημα επέμβασης» στα αρχεία του ΔΗΚΟ και «βομβαρδισμό» στελεχών του από το Κεντρικό Εκλογικό Επιτελείο Γιώργου Λιλλήκα.

«Η ανακοίνωση της ηγεσίας του ΔΗΚΟ

μας αφήνει έκπληκτους. Αν στόχος είναι ο εκφοβισμός μας και η επιβολή πολιτικής τρομοκρατίας, μας αφήνει αδιάφορους», αναφέρει σε ανακοίνωσή το Κεντρικό Εκλογικό Επιτελείο του υποψηφίου για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Γιώργου Λιλλήκα.

Το Κεντρικό Εκλογικό Επιτελείο Γιώργου Λιλλήκα δηλώνει «ξεκάθαρα και με υπευθυνότητα ότι δεν έχουμε στη διάθεση μας, ούτε και επιθυμούμε να αποκτήσουμε το μητρώο μελών του ΔΗΚΟ ή οποιουδήποτε άλλου κόμματος».

Προσθέτει ότι «για μήνες τώρα επικοινωνούμε με χιλιάδες πολίτες, οι οποίοι μας δηλώνουν τα στοιχεία τους, είτε μέσω της ιστοσελίδας μας, είτε στις διάφορες ανοιχτές εκδηλώσεις στις οποίες μετείχαν».

Το Κεντρικό Εκλογικό Επιτελείο Λιλλήκα αναφέρει ότι «αντίθετα με άλλους, εμείς δεν συνηθίζουμε να ζητούμε κομματικές ταυτότητες ή δηλώσεις πολιτικών και ιδεολογικών πεποιθήσεων από τους πολίτες».

Αναφέρει, επίσης, «αν κάποιοι ανησυχούν από τη συμπεριφορά μελών ή ψηφοφόρων τους, ας αναζητήσουν τις αιτίες σε πολιτικό και όχι δικαστικό επίπεδο».

Το Κεντρικό Εκλογικό Επιτελείο Λιλλήκα απευθυνόμενο προς την ηγεσία του ΔΗΚΟ την καλεί «αν υπονοεί ότι υποκλέψαμε το μητρώο των μελών του κόμματος, τότε ας προχωρήσει σε καταγγελία στην Αστυνομία».

Τονίζει ότι «η εισαγωγή διωκτικών διαδικασιών στην πολιτική ως μέτρο εκφοβισμού οδηγεί σε άλλες παρωχημένες και καταδικασμένες, στη συνείδηση των πολιτών, εποχές».

Το Κεντρικό Εκλογικό Επιτελείο Λιλλήκα αναφέρει πως απευθύνεται, «στους πολίτες με πολιτικά επιχειρήματα και προτάσεις για ένα δημιουργικό πολιτικό διάλογο».

«Είναι καιρός κάποιοι να καταλάβουν και να αποδεχθούν τη νέα πραγματικότητα: οι πολίτες είναι ελεύθεροι, έχουν άποψη και πλέον δεν ποδηγετούνται», καταλήγει το Εκλογικό Επιτελείο Λιλλήκα, απαντώντας στην ηγεσία του ΔΗΚΟ.

Keywords
Τυχαία Θέματα