Έκκληση Κυριάκου για αυτοσυγκράτηση εργαζομένων στις ΚΑ

18:06 31/12/2011 - Πηγή: OnlyCY

Καταστροφικές θα είναι οι συνέπειες οποιασδήποτε απεργιακής κινητοποίησης στις Κυπριακές Αερογραμμές, ιδιαιτέρως σε αυτήν την περίοδο, δήλωσε σήμερα ο Εκπρόσωπος Τύπου των Κυπριακών Αερογραμμών Κυριάκος Κυριάκου, ζητώντας από όλους τους εργαζομένους στην εταιρεία να επιδείξουν αυτοσυγκράτηση και να προσπαθήσουν όλοι μαζί να οδηγήσουν τις Κυπριακές Αερογραμμές μακριά από οποιαδήποτε αδιέξοδα.

”Οποιαδήποτε ενέργεια για δυναμικά μέτρα εκ μέρους οποιασδήποτε συντεχνίας στις Κυπριακές Αερογραμμές”, είπε ο κ. Κυριάκου

σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ και έχοντας υπ’ όψη δηλώσεις των πιλότων της εταιρείας για δυναμικές κινητοποιήσεις, ”θα έχει καταστροφικές συνέπειες για την εταιρεία”.

”Ευελπιστούμε και ευχόμαστε”, συνέχισε ο κ. Κυριάκου, ”ότι όλοι θα αρθούμε στο ύψος των περιστάσεων και τα όποια προβλήματα και τις λύσεις σε αυτά ή στις όποιες διαφορές θα τις βρούμε στην τράπεζα των διαπραγματεύσεων και όχι με οποιεσδήποτε ακραίες αντιδράσεις”.

Οπως ανέφερε ο κ. Κυριάκου, ”οι Κυπριακές Αερογραμμές δεν αντέχουν το βάρος απεργιών σε μιαν τόσο ευαίσθητη περίοδο και αναμένουμε”, πρόσθεσε, ”ως Διεύθυνση και Διοίκηση της εταιρείας από όλους να δείξουμε αυτοσυγκράτηση, να αρθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να προσπαθήσουμε να βγάλουμε όλοι μαζί την εταιρεία από τα αδιέξοδα και όχι να την σπρώχνουμε σε πλήρες αδιέξοδο”.

Keywords
Τυχαία Θέματα