Εγκληματική οργάνωση χαρακτήρισε τη ΧΑ ο Φ. Κουβέλης

18:23 23/9/2013 - Πηγή: OnlyCY

Εγκληματική οργάνωση χαρακτήρισε τη Χρυσή Αυγή, ο Φώτης Κουβέλης, σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση του με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλιας, ζητώντας να υπάρξει άμεση σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών των δυνάμεων της Δημοκρατίας προκειμένου «να συσκεφτούμε και να αποφασίσουμε τη δημιουργία ενός πολιτικού μετώπου για την αντιμετώπιση της προωθούμενης εκφασιστικής

τακτικής και πολιτικής της ελληνικής κοινωνίας εκ μέρους της Χρυσής Αυγής».

«Είπα ότι δεν πρέπει να υπάρξει η οποιαδήποτε κωλυσιεργία, ότι πρέπει η νομιμότητα να δώσει απάντηση σε όλα εκείνα τα οποία προωθεί η φασιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής», είπε.

Σύμφωνα με τον κ. Κουβέλη, η Δημοκρατία έχει τις αντοχές της, έχει τις δυνάμεις της αρκεί να τις αξιοποιήσει. «Δεν χρειάζονται ούτε κωλυσιεργίες, ούτε η επίκληση άμεσα ή έμμεσα των όποιων πολιτικών διαφορών αλλά και αντιθέσεων μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων της Δημοκρατίας», είπε προσθέτοντας ότι «πρέπει γρήγορα να κινηθούμε χωρίς καμία καθυστέρηση. Βεβαίως η δικαιοσύνη θα πράξει εκείνο που τις αντιστοιχεί αλλά από την άλλη πλευρά και η πολιτική αντιμετώπιση του προωθούμενου εκφασισμού της κοινωνίας πρέπει να υπάρξει».
Ο κ. Κουβέλης επεσήμανε ότι υπάρχει «κωλυσιεργία ή και άρνηση», όπως είπε και κάλεσε τις δημοκρατικές δυνάμεις άμεσα «να συγκροτήσουν το πολιτικό τους μέτωπο απέναντι στη ναζιστική οργάνωση που ακούει στο όνομα Χρυσή Αυγή».

Keywords
Τυχαία Θέματα