ΕΥΡΩΚΟ: Η ΕΡΤ έπρεπε από χρόνια να εξυγιανθεί οικονομικά και όχι να κλείσει

12:59 12/6/2013 - Πηγή: OnlyCY

Το αιφνιδιαστικό κλείσιμο της ΕΡΤ μόνο αισθήματα πικρίας και αγανάκτησης μπορεί να προκαλεί. Η φωνή της Ελλάδος σίγησε στην Κύπρο και σε ολόκληρο τον κόσμο. Η ΕΡΤ έπρεπε από χρόνια να εξυγιανθεί οικονομικά και επιχειρηματικά και να σχεδιαστεί η λειτουργία της εκ νέου προκειμένου να ανταποκριθεί στον ρόλο της ως δημόσια ραδιοτηλεόραση.

Αυτή η αναδιάρθρωση

θα μπορούσε να γίνει ακόμα και σήμερα χωρίς να μπει λουκέτο στον οργανισμό. Την ίδια ώρα είναι άδικο εκατοντάδες εργαζόμενοι να πληρώνουν για τα λάθη και τις αμαρτίες δεκαετιών και για τις βασιλικές απολαβές κάποιων συναδέλφων τους.

Η Ελλάδα, η Κύπρος και ο απανταχού ελληνισμός έχουν ανάγκη από μια Δημόσια Ελληνική Τηλεόραση και Ραδιοφωνία που να αποτελεί γέφυρα επικοινωνίας των Ελλήνων και να υπηρετεί χωρίς σκοπιμότητες τα συμφέροντα του ελληνισμού με σεβασμό στους κανόνες της δημοκρατίας, της ουσιαστικής ενημέρωσης και της δεοντολογίας.

Η Δημόσια Ελληνική Τηλεόραση και Ραδιοφωνία επιβάλλεται να συνεχίσει να υπάρχει, γιατί είναι η παρουσία της Ελλάδας με δημόσια και μητροπολιτική μέριμνα, κοντά σε εμάς στην Κύπρο και κοντά σε όλους τους Έλληνες οπουδήποτε στη γη και αν βρίσκονται. Έχουμε ανάγκη μια Δημόσια Ελληνική Τηλεόραση και Ραδιοφωνία που να υπηρετεί την ενημέρωση, τον πολιτισμό, την παιδεία, την οικονομία και τον ελληνισμό στο σύνολο του.

Keywords
Τυχαία Θέματα