ΕΥΡΩΚΟ: Ενωμένοι μπορούμε να βγάλουμε το τόπο από τη δινή της σημερινής κρίσης

15:31 24/12/2012 - Πηγή: OnlyCY

Γιορτάζουμε τα φετινά Χριστούγεννα με την πατρίδα και τον λαό μας να βρίσκονται μπροστά σε φλέγοντα προβλήματα, κρίσιμες επιλογές και πολλές προκλήσεις, αναφέρει το Ευρωπαϊκό Κόμμα στο Χριστουγεννιάτικο μήνυμά του του και προσθέτει ότι «μέσα σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες, το χαρμόσυνο μήνυμα των Χριστουγέννων απαλύνει τον πόνο του λαού μας και φέρνει στις ψυχές μας την ελπίδα και την αισιοδοξία για ένα καλύτερο αύριο».

«Ας γιορτάσουμε λοιπόν τα φετινά Χριστούγεννα

ενισχύοντας μέσα μας την πίστη και την ελπίδα πως όλοι μαζί ενωμένοι και ομόγνωμοι μπορούμε να βγάλουμε τον τόπο μας από τη δίνη της σημερινής πολυεπίπεδης οικονομικής, θεσμικής και πολιτικής κρίσης», προστίθεται.

Το ΕΥΡΩΚΟ αναφέρει ακόμα ότι «όλοι μαζί μπορούμε να υπερασπιστούμε αποτελεσματικά τα συμφέροντα και τα δικαιώματα του λαού μας, ώστε σύντομα ο ήλιος της ελευθερίας, της ειρήνης και της δικαιοσύνης να φωτίσει ξανά τη σκλαβωμένη μας πατρίδα».

Απευθύνει «θερμές και ειλικρινείς ευχές στον κυπριακό λαό για Καλά Χριστούγεννα γεμάτα υγεία, χαρά, οικογενειακή ευτυχία και πληρότητα. Είθε οι άγιες μέρες των Χριστουγέννων να είναι για όλους η αφετηρία μιας νέας δημιουργικής περιόδου».

«Ιδιαίτερες χριστουγεννιάτικες ευχές απευθύνουμε στους πρόσφυγες, τους εγκλωβισμένους, τους συγγενείς των αγνοουμένων μας, τα στρατευμένα παιδιά του λαού μας και σε όλους τους πολίτες που λόγω της κρίσης περνούν δύσκολα», καταλήγει η ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα