ΔΗΚΟ: Ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο

14:24 24/12/2012 - Πηγή: OnlyCY

Το Δημοκρατικό Κόμμα εύχεται το κερί των φετινών Χριστουγέννων να αναζωογονήσει τη φλόγα της ελπίδας για ένα καλύτερο αύριο.

Σε Χριστουγεννιάτικο μήνυμά του, το ΔΗΚΟ αναφέρει ότι γιορτάζουμε τα φετινά Χριστούγεννα, βιώνοντας έντονα τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης. «Πολλοί συμπατριώτες μας ζουν σε συνθήκες φτώχειας, ανέχειας και δυστυχίας. Η ανεργία καλπάζει. Κάθε μέρα κλείνουν δεκάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Οι νέοι μας βλέπουν τα όνειρά τους για μια καλύτερη ζωή, για επαγγελματική αποκατάσταση και οικονομική εξασφάλιση να ματαιώνονται. Δυστυχώς, την περίοδο της ευημερίας, της προόδου και της ανάπτυξης, που είχαμε την τύχη να γνωρίσουμε μέχρι πριν λίγα χρόνια διαδέχτηκε μια περίοδος οικονομικής δυσπραγίας, αβεβαιότητας και ανασφάλειας».

Το Δημοκρατικό Κόμμα αναφέρει πως έχοντας πλήρη επίγνωση της κρισιμότητας της κατάστασης της κυπριακής οικονομίας και συνειδητοποιώντας την ανάγκη για μια πειθαρχημένη υπερπροσπάθεια υπέρβασης της κρίσης, «αντιλαμβάνεται ότι κατ’ ανάγκη θα περάσουμε μια δύσκολη περίοδο μέχρι που να καταφέρουμε να ανασυγκροτήσουμε και να ενδυναμώσουμε την κυπριακή οικονομία ώστε να ξανάρθουν στον τόπο μας συνθήκες ευημερίας, προόδου και ανάπτυξης».

Σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς, ειδικά αυτές τις γιορτινές μέρες, σημειώνει, «πρέπει να επιβεβαιώσουμε έμπρακτα ότι η αρχή της κοινωνικής αλληλεγγύης, η φιλαλληλία και η συμπόνια είναι ισχυρά όπλα μας σε κάθε σκληρή δοκιμασία. Ιδιαίτερα οι ημέρες αυτές μας υπενθυμίζουν το χρέος μας απέναντι σε εκείνες τις ιδιαίτερα ευπαθείς και ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού που βιώνουν δραματικά τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης. Σε αυτούς ιδιαίτερα τους συνανθρώπους μας αλλά και σε ολόκληρο τον κυπριακό λαό το Δημοκρατικό Κόμμα εύχεται το κερί των φετινών Χριστουγέννων να αναζωογονήσει τη φλόγα της ελπίδας για ένα καλύτερο αύριο».

Τέλος εύχεται στον κυπριακό Καλά Χριστούγεννα και Χρόνια Πολλά και όπως η «γέννηση του Θεανθρώπου αναγεννήσει και την ελπίδα για καλύτερες ημέρες στην πατρίδα μας και το λαό μας και σ’ ολόκληρη την ανθρωπότητα».

Keywords
Τυχαία Θέματα