ΕΥΡΩΚΟ : Ο κατήφορος των κυβερνώντων είναι ατελείωτος

17:05 8/11/2011 - Πηγή: OnlyCY

”Ο κατήφορος των κυβερνώντων είναι ατελείωτος. Αφού τίναξαν την οικονομία του τόπου στον αέρα με την προχειρότητα και την ατολμία τους, έχουν τώρα το θράσος να επιχειρούν να ρίξουν τις ευθύνες σε άλλους”, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΕΥΡΩΚΟ.

Προσθέτει πως ”τέσσερα χρόνια ΑΚΕΛικής διαχείρισης έφεραν την οικονομία του τόπου μια ανάσα από την κατηγορία ‘σκουπίδι’. Οι κυβερνώντες ενώ δεσμεύτηκαν από το καλοκαίρι να φέρουν

το δεύτερο πακέτο μέτρων στη Βουλή, ακόμα δεν έχουν παρουσιάσει τίποτα ενώ ο χρόνος περνά και τα οικονομικά δεδομένα αλλάζουν”.

Οπως αναφέρει, ”τα μέτρα αυτά θα έπρεπε να ήταν σε εφαρμογή ώστε η κυπριακή οικονομία να μπορέσει να αντέξει στις πιέσεις που δημιουργούν τα όσα συμβαίνουν στην ευρωπαϊκή και παγκόσμια αγορά”.

”Οι κυβερνώντες για ακόμη μια φορά αποδεικνύονται πρόχειροι και επικίνδυνοι και για την οικονομία. Κάθε μέρα που περνά μεγαλώνει τα ελλείμματα, αυξάνει τα προβλήματα και περιορίζει τις δυνατότητες, τις ευκαιρίες και τις επιλογές της κυβέρνησης”, προσθέτει το ΕΥΡΩΚΟ.

Αναφέρει πως ”όλα τα κόμματα έχουν καταβάλει πολλές προσπάθειες να πειστεί η κυβέρνηση να αντιμετωπίσει το θέμα της εξυγίανσης της οικονομίας συλλογικά και σοβαρά και έχουν καταθέσει σωρεία προτάσεων, οι οποίες χάθηκαν στη μαύρη τρύπα της αναβλητικότητας”.

Keywords
Τυχαία Θέματα