ΕΔΕΚ: Έχουν δίκαιο και οι δύο για όσα επιρρίπτουν ο ένας στον άλλο

16:11 8/7/2013 - Πηγή: OnlyCY

Δίκαιο και στους δύο βρίσκει η ΕΔΕΚ σε όσα επιρρίπτει ο ένας στον άλλο, σε ό,τι αφορά την αντιπαράθεση Κυβέρνησης – ΑΚΕΛ σε για τις ευθύνες για την οικονομία.

Σε δηλώσεις του στη Βουλή ο Βουλευτής του Κ.Σ ΕΔΕΚ Νίκος Νικολαΐδης και αφού ανέφερε ότι «τις τελευταίες ημέρες ο κυπριακός λαός έχει γίνει

μάρτυρας μιας αντιπαράθεσης μεταξύ των πρώην και των νυν κυβερνόντων για το ποιος έφταιξε περισσότερο, ποιος έβλαψε περισσότερο την οικονομία κλπ» είπε ότι η ΕΔΕΚ θεωρεί ότι και οι δύο έχουν δίκαιο σε ό,τι αφορά τις ευθύνες που επιρρίπτουν ο ένας στον άλλο.

Πρόσθεσε ωστόσο πως αυτή τη στιγμή εκείνο που μετρά πολύ περισσότερο από το ποιος έφταιξε είναι τι πρέπει να γίνει για να βγει η οικονομία από την κρίση, αναφέροντας πως «αυτό περιμένει ο λαός από τους κυβερνώντες, αυτό περιμένει από τους πολιτικούς, αυτό περιμένει από τα κόμματα».

Δήλωσε δε πως για να μπορέσει όμως να γίνει αυτό «θα πρέπει να σταματήσει η άγονη αντιπαράθεση, ο μικροκομματισμός και θα πρέπει με συλλογικότητα με αίσθημα ευθύνης να καταπιαστούμε με τα μεγάλα και σοβαρά προβλήματα που ταλανίζουν τον κυπριακό λαό».

Keywords
Τυχαία Θέματα