ΕΔΕΚ : Αναμένει αλλαγή στον τρόπο λειτουργίας του Εθνικού Συμβουλίου

13:05 24/10/2011 - Πηγή: OnlyCY

 Αλλαγή του τρόπου λειτουργίας του Εθνικού Συμβουλίου αναμένει το ΚΣ ΕΔΕΚ,  ούτως ώστε, όπως δήλωσε σήμερα ο Γραμματέας του κόμματος, Δημήτρης  Παπαδάκης, οι συνεδρίες του να είναι παραγωγικές για το καλό του τόπου.

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, στο περιθώριο της κατάθεσης  προσφοράς της ΕΔΕΚ για το Ραδιομαραθώνιο, στη λεωφόρο Μακαρίου Γ΄ στη  Λευκωσία, κατά πόσον θα παραμείνει το κόμμα

του στο Εθνικό Συμβούλιο ή εάν θα  παύσει να συμμετέχει στο μέλλον, ο κ. Παπαδάκης δήλωσε ότι ”η ΕΔΕΚ θέλει να  συμμετέχει σε ένα Εθνικό Συμβούλιο, που έχει ουσιαστική χρησιμότητα”.

Το Εθνικό Συμβούλιο, πρόσθεσε ο κ. Παπαδάκης, ”θα πρέπει να σταματήσει να λειτουργεί όπως λειτουργεί σήμερα, δηλαδή ουσιαστικά να ευρίσκεται σε αχρησία και να μη συνεισφέρει τίποτε ουσιαστικό”.

Σε ερώτηση σχετικά με την προσεχή συνάντηση των ηγετών των δύο κοινοτήτων με τον ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών, Μπαν Γκι-μουν, στη Νέα Υόρκη, για το Κυπριακό και εάν το κόμμα του θεωρεί πως υπάρχουν κίνδυνοι για την ελληνοκυπριακή πλευρά, ο κ. Παπαδάκης δήλωσε ότι ”οι κίνδυνοι είναι εκεί” και η ΕΔΕΚ έχει ”προειδοποιήσει πολλές φορές για τους υπαρκτούς κινδύνους, σε μίαν πορεία, η οποία αποδεικνύεται ότι δεν ήταν επωφελής για τη δική μας πλευρά”.

Keywords
Τυχαία Θέματα