ΔΗΣΥ: Η Κυβέρνηση απουσιάζει αντί να προσφέρει λύσεις

15:14 20/9/2012 - Πηγή: OnlyCY

«Αντί δυστυχώς να έχουμε μια Κυβέρνηση με λύσεις, έχουμε μια Κυβέρνηση που απουσιάζει», δήλωσε σήμερα ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ Χάρης Γεωργιάδης, προσθέτοντας ότι το κόστος της απραξίας το πληρώνει ο εργαζόμενος και ο φορολογούμενος πολίτης.

Τη στιγμή που, όπως ανέφερε, χάνονται θέσεις εργασίας και η ανασφάλεια και η αβεβαιότητα στους πολίτες μεγαλώνουν, μέσα σε αυτό το σκηνικό, «ο Υπουργός Οικονομικών, μετά που δήλωσε πως κοιμάται ήσυχος τα βράδια, επέλεξε σήμερα να ακυρώσει την εμφάνιση

του στη Βουλή, γιατί δεν θα είχε κάτι να πει».

Ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε περαιτέρω ότι η επίσημη ενημέρωση των κομμάτων για τις προτάσεις της Τρόικας όσο και για τις αντιπροτάσεις της Κυβέρνησης, επίσης «αναβάλλεται για παρακάτω», ενώ παραμένει ανεκμετάλλευτη η ετοιμότητα της αντιπολίτευσης να συνεργαστεί και να στηρίξει κοινές αποφάσεις, όπως απαιτεί η κοινωνία.

Ακόμη, είπε ότι κάθε μέρα που περνά η κρίση παίρνει δραματικές και ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Πρόσθεσε ότι το δημόσιο χρέος είναι εκτός ελέγχου, ο ιδιωτικός τομέας αντιμετωπίζει αφόρητη πίεση και μεγάλες επιχειρήσεις είναι κοντά στην κατάρρευση.
«Ιδιωτικά νοσοκομεία κλείνουν και τα δημόσια είναι σε αδιέξοδο», ανέφερε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ, προσθέτοντας ότι στις τράπεζες ακούγεται ότι σχεδιάζονται απολύσεις εκατοντάδων εργαζομένων.

Κληθείς, εξάλλου, να σχολιάσει τις δηλώσεις, νωρίτερα σήμερα, του Εκπρόσωπου Τύπου του ΑΚΕΛ Γιώργου Λουκαΐδη, σε σχέση με παλιότερες δηλώσεις του υποψήφιου Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη για το Κυπριακό, καθώς και για «προεκλογικές σκοπιμότητες» και «σύμπτυξη ετερόκλητων συμμαχιών από πλευράς Συναγερμού και Νίκου Αναστασιάδη», με αποτέλεσμα την απόκρυψη των θέσεων του ΔΗΣΥ σε Κυπριακό και οικονομία, ο κ. Γεωργιάδης απάντησε «ο καθένας με τον πόνο του».

Keywords
Τυχαία Θέματα