Δήμος Λευκωσίας: Εργασίες δικτύων CYTA στη Λεωφ. Ομήρου

18:52 3/4/2012 - Πηγή: OnlyCY

Ο Δήμος Λευκωσίας ανακοίνωσε σήμερα την έναρξη, αύριο, των εργασιών για μετακίνηση ορισμένων δικτύων της CYTA στο νότιο πεζοδρόμιο της Λεωφόρου Ομήρου.

Οι εργασίες αυτές θα ξεκινήσουν από το δυτικό μέρος της Λεωφόρου Ομήρου, έναντι της Πλατείας Σολωμού, και θα καταλήξουν στο ανατολικό της μέρος, δηλαδή στη συμβολή της με τις Λεωφόρους Ευαγόρου και Στασίνου.

Οπως αναφέρεται, οι εργασίες αναμένεται να έχουν διάρκεια ένα μήνα περίπου.

Κατά την περίοδο αυτή θα εφαρμοστούν νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις όπου θα επηρεαστεί τμήμα της Λεωφόρου Ομήρου ενώ στα επηρεαζόμενα σημεία θα τοποθετηθούν καθοδηγητικές πινακίδες και σήματα τροχαίας για τη διευκόλυνση των πεζών και οδηγών.

Εξάλλου, ο Δήμος Λευκωσίας σημειώνει ότι οι εργασίες του Εργου Ανάπλασης της Πλατείας Ελευθερίας και του Περιβάλλοντα Χώρου προχωρούν κανονικά.

Οπως αναφέρεται, με στόχο την ελαχιστοποίηση της ταλαιπωρίας του κοινού σε ορισμένα τμήματα οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της νύχτας. Ο Δήμος εκφράζει λύπη του για την ταλαιπωρία των δημοτών που θα προκληθεί αφού οι εργασίες πραγματοποιούνται στο κέντρο της πόλης, υποδεικνύει ωστόσο ότι με τη γρήγορη ολοκλήρωσή του, το έργο θα βοηθήσει στην αναζωογόνηση της Λευκωσίας και θα προσδώσει την αίγλη που της αξίζει.

Keywords
Τυχαία Θέματα