Δημιουργία του Κινήματος Δ.Α.Δ.Α. (Διαφάνεια, Αγώνας, Δημοκρατία, Αλληλεγγύη)

12:53 21/9/2012 - Πηγή: OnlyCY

Διακήρυξη  δημιουργίας του  Κινήματος

                     Δ.Α.Δ.Α. (Διαφάνεια, Αγώνας, Δημοκρατία, Αλληλεγγύη)

ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΟΡΓΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ (ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ)

Ζούμε τα τελευταία χρόνια  τις πρωτοφανείς καταστροφικές συνέπειες της κρίσης  σε όλα τα επίπεδα .Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί τη διαφθορά, διάκριση, κομματικοποίηση και ρουσφέτι στο Δημόσιο, την αύξηση της ανεργίας, το καθημερινό κλείσιμο μικρών –μεσαίων επιχειρήσεων, την αύξηση του εγκλήματος, των πολιτικών και οικονομικών

σκανδάλων, την ασυδοσία και τοκογλυφία των τραπεζών,  τις διακρίσεις στην κοινωνία  των  πολιτών, τους άδικους νόμους και τη διάκριση στην εφαρμογή της δικαιοσύνης  και τέλος την ολοκληρωτική και προκλητική  ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ του κράτους και της βουλής έναντι των προβλημάτων του λαού.

Το γεγονός ότι οι πλούσιοι γίνονται πλουσιότεροι και οι φτωχοί, φτωχότεροι, δεν φαίνεται να προβληματίζει κανένα, επειδή οι φτωχοί, οι αδικημένοι, οι αγανακτισμένοι, οι πολύτεκνοι, οι άνεργοι, οι χαμηλά αμoιβόμενοι, οι πρόσφυγες, οι αυτοτεργαζόμενοι και μικροί- μεσαίοι επιχειρηματίες ΔΕΝ μπορούν να αντιδράσουν. Έχουν δημιουργηθεί τέτοιες συνθήκες, ένα διεφθαρμένο  ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ , που όλοι εμείς όχι μόνο να μην μπορούμε να αντιδράσουμε αλλά να ανεχόμαστε και να είμαστε υποχρεωμένοι να πληρώνουμε  από πάνω και τα δικά τους λάθη  και ακόμη χειροτέρα, αυτές οι συνθήκες να θεωρούνται  κεκτημένα δικαιώματα για ορισμένους. Αρκούνται μόνο σε διαπιστώσεις, αερολογίες και ψευδοϋποσχέσεις. Η Ιστορία μας διδάσκει, ότι τέτοια φαινόμενα οδηγούν τις κοινωνίες σε ακραίες τάσεις όπως ρατσισμό   και εμφύλιο διχασμό, που έχουν ήδη εμφανιστεί και στην δική μας κοινωνία.

Δυστυχώς πρόκειται για πρωτοφανή συμπαιγνία του κράτους και της βουλής εναντίον του λαού. Του λαού που τους πληρώνει για δήθεν προστασία και προώθηση των δίκαιων  θεσμών της κοινωνίας και του ανύπαρκτου κράτους.

Το Παγκύπριο Κίνημα Δ.Α.Δ.Α. δημιουργήθηκε ακριβώς για να ΑΛΛΑΞΕΙ αυτό το κατεστημένο, να προλάβει τα επερχόμενα διχαστικά  φαινόμενα, να δώσει ΦΩΝΗ ΣΤΟ ΛΑΟ, να δώσει ελπίδα για ισότητα, αξιοκρατία, διαφάνεια, δικαιοσύνη και πραγματική δημοκρατία που θα είναι οι αρχές για ένα καλύτερο μέλλον. Το Κίνημα Δ.Α.Δ.Α. θα παραμείνει μακράν από πολιτικά κόμματα και πρόσωπα.  ΔΕΝ δημιουργήθηκε για να τιμωρήσει άλλους συμπολίτες μας. Δημιουργήθηκε για να ελέγχει την εκάστοτε εξουσία και πολιτικούς σε όλα τα επίπεδα για να ΜΗΝ επαναληφθούν τα ίδια λάθη. «ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ» .Αυτή είναι η αρχή του κινήματος και οι παραβάτες πρέπει να τιμωρούνται παραδειγματικά.

Τα μέτρα που προγραμματίζει το κίνημα ΔΕΝ περικλείουν διαδηλώσεις και βία παρά μόνο στοχευόμενες  πράξεις που με τον όγκο των μελών θα υποχρεώνουν την εκάστοτε εξουσία τουλάχιστον να σέβεται, να ακούει και να πράττει σύμφωνα με τη γνώμη των πολιτών, Ότι δηλαδή ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, και στον ΛΑΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ  ΕΚΛΕΓΟΝ

Keywords
Τυχαία Θέματα