Δήμαρχος Αραδίππου: Δεν έχουν αρχίσει εργασίες για κατασκευή σφαγείου στο Δήμο

19:23 19/10/2012 - Πηγή: OnlyCY

Δεν έχουν αρχίσει οι εργασίες για κατασκευή και λειτουργία σφαγείου στη βιομηχανική περιοχή Αραδίππου, δήλωσε σήμερα ο Δήμαρχος Ευάγγελος Ευαγγελίδης, προσθέτοντας πως το Δημοτικό Συμβούλιο έχει ενώπιον του μια αίτηση και το θέμα τυγχάνει σωστού, μελετημένου και σοβαρού χειρισμού.

Με δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Ευαγγελίδης ανέφερε ότι «το Δημοτικό Συμβούλιο συνήλθε σήμερα εκτάκτως και συζήτησε το θέμα που έχει προκύψει με τις πληροφορίες για κατασκευή και λειτουργία Σφαγείου στη βιομηχανική περιοχή Αραδίππου. Οσον αφορά την χθεσινή

ανακοίνωση της Επαρχιακής Επιτροπής Λάρνακας του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών στην οποία καταγγέλλουν τον Δήμο ότι ανέχεται την παρανομία και δεν επεμβαίνει για να τερματιστούν οι εργασίες, θέλω να διευκρινίσω ότι δεν υπάρχει καμία παρανομία ενώ δεν έχουν αρχίσει εργασίες για κάτι τέτοιο» ανέφερε.

Πρόσθεσε ότι «αυτό που υπάρχει ενώπιον μας είναι μια αίτηση το Δημοτικό Συμβούλιο συνήλθε και πήρε κάποιες αποφάσεις ενώ χειρίζεται το θέμα πολύ σωστά, μελετημένα και σοβαρά. Το Δημοτικό Συμβούλιο θα έχει σύντομα τις τελικές του απόψεις και πέραν τούτου τίποτε παραπάνω δεν υπάρχει» είπε.

Πιστεύω συνέχισε ο Δήμαρχος Αραδίππου ότι «το Κίνημα Οικολόγων ως ένα σοβαρό Κίνημα δεν πρέπει να μένει μόνο σ’ αυτά που υπάρχουν στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Θα έπρεπε να πάρουν τις απαραίτητες πληροφορίες για το θέμα από τον υπεύθυνο Δήμο, να μην εκδίδουν ανακοινώσεις και να δίνουν δημοσιότητα σε ένα θέμα το οποίο δεν γνωρίζουν καλά» κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα