Δικαιώνεται λέει το ΕΛΑΜ για τις φωτογραφίες

22:21 16/10/2013 - Πηγή: OnlyCY

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.). σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι σήμερα δικαιώνεται στο θέμα των κατηγοριών αλλά και φωτογραφιών εις βάρος του που έδωσε ο ΓΓ του ΑΚΕΛ στον Υπουργό Δικαιοσύνης.

Όπως αναφέρεται, σύμφωνα με το επίσημο πόρισμα της Αστυνομίας οι φωτογραφίες, που παρέδωσε το ΑΚΕΛ, δεν έχουν καμία σχέση με το ΕΛΑΜ, το οποίο αποδίδει στόχο στο ΑΚΕΛ

«να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη, από τις έρευνες για το οικόπεδο στη Δρομολαξιά και άλλα σκάνδαλα στα οποία εμπλέκεται».

Παραθέτει απόσπασμα δημοσιεύματος που αναφέρει ότι οι φωτογραφίες που παρέδωσε ο ΓΓ του ΑΚΕΛ παρουσιάζουν άτομα που παίζουν airsoft.

Παράλληλα το ΕΛΑΜ αναφέρει ότι το Νομικό του Τμήμα κινήθηκε νομικά κατά όσων το «δυσφημούν» και καλεί την κυπριακή Δικαιοσύνη και κατ’ επέκταση την αστυνομία να κινηθεί εναντίον του ΑΚΕΛ, αφού «αποτελεί αδίκημα η παρακώλυση του έργου της αστυνομίας με ψευδή στοιχεία».

Εξάλλου, με άλλη ανακοίνωσή του, το ΕΛΑΜ ζητά εθνικοποίηση του τραπεζικού συστήματος, αναφέροντας ότι κράτος πρέπει να επιβλέπει το τραπεζικό σύστημα και να αναμιγνύεται σε αυτό καθώς και να λογοδοτούν οι τράπεζες.

«Φυσικά για να συμβεί κάτι τέτοιο χρειάζεται πολιτική κάθαρση, δηλαδή να οδηγηθούν όλοι οι κλέφτες στην φυλακή και τα κλεμμένα πίσω στον λαό. Να καθαρίσουμε από όλους αυτούς που οδήγησαν την Κύπρο σε αυτά τα δύσβατα μονοπάτια. Μόνο τότε θα μπορέσει να ανασάνει η πατρίδα και ο λαός μας», αναφέρει.

Keywords
Τυχαία Θέματα