Διαμαρτυρία ιδιοκτητών κάδων απόρριψης αχρήστων

15:47 30/5/2012 - Πηγή: OnlyCY

Εκδήλωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν το πρωί οι ιδιοκτήτες κάδων απόρριψης αχρήστων αντικειμένων (σκιπ) της Λεμεσού, οι οποίοι εκφράζουν την αγανάκτησή τους για τη μείωση του κύκλου εργασιών τους, λόγω της αύξησης του κόστους μεταφοράς που προήλθε από την αλλαγή του χώρου διαλογής των αχρήστων.

Οι διαμαρτυρόμενοι αναφέρουν ότι η απόφαση των αρμοδίων για αλλαγή του χώρου διαλογής σε περιοχή της Βάσας Κελλακίου, έχει διπλασιάσει το κόστος μεταφοράς από 60 σε 120 ευρώ, με αποτέλεσμα το κοινό να αποφεύγει να ζητά τις υπηρεσίες τους, ιδιαίτερα σε αυτήν την περίοδο της οικονομικής ύφεσης.

Επιπρόσθετα,

θεωρούν δυσβάστακτο το ποσό των 4 χιλιάδων ευρώ που καλούνται να πληρώσουν ως εγγύηση, προκειμένου να τους παραχωρηθεί άδεια μεταφοράς μπαζών, ενώ όπως επισημαίνουν, έχουν ήδη πληγεί από παλαιότερη απόφαση για αφαίρεση της άδειας μεταφορέων Α που κατείχαν.

Οι ιδιοκτήτες σκιπ πραγματοποίησαν ειρηνική πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, ενώ προειδοποιούν με δυναμικότερες κινητοποιήσεις εάν το αρμόδιο Υπουργείο δεν ανταποκριθεί στο κάλεσμα τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα