Διαφωνούν οι Οικολόγοι για την αναστολή κατασκήνωσης στο Τρόοδος

11:42 11/6/2012 - Πηγή: OnlyCY

Αναστέλλεται για φέτος η λειτουργία του κατασκηνωτικού χώρου στο Τρόοδος, λόγω πολλαπλών προβλημάτων, μετά από απόφαση της Επαρχιακής Διοίκησης Λεμεσού.

Τη λύπη του για την εξέλιξη αυτή, εκφράζει σε ανακοίνωσή του το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών, καλώντας την Επαρχιακή Διοίκηση Λεμεσού, το Κοινοτικό Συμβούλιο Τροόδους και όλες τις εμπλεκόμενες Αρχές να επανεξετάσουν την απόφαση τους.

Στην ανακοίνωσή του, το Κίνημα αναφέρει ότι η Επαρχιακή Διοίκηση Λεμεσού, με επιστολές της σε κατασκηνωτές τούς ενημερώνει ότι το «Κοινοτικό Συμβούλιο Τροόδους αποφάσισε σε πρόσφατη

συνεδρίασή του να αναστείλει για φέτος τη λειτουργία του κατασκηνωτικού του χώρου λόγω των πολλαπλών προβλημάτων που παρουσιάζονται (λειτουργικά προβλήματα, ασφάλεια, παρανομίες κ.λπ.)».

Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους οι Οικολόγοι, αναγνωρίζουν την ανάγκη επίλυσης των προβλημάτων λειτουργίας του κατασκηνωτικού χώρου στο Τρόοδος, εκφράζουν ωστόσο τη διαφωνία τους με την απόφαση για «κλείσιμο» του.

Αποστερείται, υποδεικνύουν, το δικαίωμα σε πολλούς μη προνομιούχους Κυπρίους και ξένους να απολαύσουν τις χαρές του Τροόδους και να έχουν τις δικές τους χαμηλού κόστους διακοπές.

Keywords
Τυχαία Θέματα