Δέσμευση Μαλά για προώθηση της διάνοιξης του οδοφράγματος Πυροϊού

20:02 4/1/2013 - Πηγή: OnlyCY

Τη δέσμευση του ότι θα προωθήσει το αίτημα των κατοίκων της κοινότητας Πυροϊού, για άνοιγμα του οδοφράγματος της περιοχής τους, έδωσε ο υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας Σταύρος Μαλάς, σε αντιπροσωπεία του Κοινοτικού Συμβουλίου υπό τον κοινοτάρχη Κωνσταντίνο Αδάμου.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του επιτελείου του υποψηφίου Προέδρου, στη συνάντηση τονίστηκε ότι η διάνοιξη του οδοφράγματος Πυροϊού, θα βγάλει τους κατοίκους από την απομόνωση και θα μειώσει σημαντικά το χρόνο διακίνησής τους από και προς τη Λευκωσία. Παράλληλα, αναφέρθηκε ότι θα διευκολύνει

και γειτονικές κοινότητες.

Αναφέρθηκε, επίσης, ότι η απαγκίστρωση ουσιαστικά, του δρόμου, μήκους περίπου δύο χιλιομέτρων θα συμβάλει στη μείωση των περιπτώσεων λαθρεμπορίου και άλλων εγκληματικών πράξεων ένθεν και ένθεν της γραμμής αντιπαράταξης.

Τόσο ο κ. Μαλάς όσο και η αντιπροσωπεία του Κοινοτικού Συμβουλίου Πυροϊού υποστήριξαν τη συνέχιση της πολιτικής της ελληνοκυπριακής πλευράς που διασυνδέει το άνοιγμα του οδοφράγματος Λεύκας με το οδόφραγμα Πυροϊού.

Περαιτέρω, ο κ. Μαλάς αναφέρθηκε στις προφάσεις που προβάλλει και τις δυσκολίες που δημιουργεί η τουρκική πλευρά κάθε φορά που τίθεται το θέμα στις διαπραγματεύσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα