‘Χυλοπίτα’ από Μάκη Κεραυνό

10:12 28/5/2012 - Πηγή: OnlyCY

Ο Μάκης Κεραυνός δεν επιθυμεί, υπό τις περιστάσεις, να είναι υποψήφιος για τις προεδρικές εκλογές, απόφαση που φέρεται να διεμήνυσε ήδη σε ηγετικά στελέχη κομμάτων του ενδιάμεσου χώρου. Ο κύριος Κεραυνός εμφανίζεται απογοητευμένος από τα τέσσερα κόμματα και ιδιαίτερα από τη στάση μερίδας στελεχών της ΕΔΕΚ και των Οικολόγων.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν στο κεντρικό τηλεοπτικό δελτίο ειδήσεων του ΡΙΚ,

ο κύριος Κεραυνός σε έγγραφο που ετοίμασε, εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφασή του.

Εκφράζει διαφωνία με κάποια σημεία της πολιτικής διακήρυξης των τεσσάρων κομμάτων, ενώ αφήνει και αιχμές, κάνοντας αναφορά σε υπο-ομάδες των τεσσάρων κομμάτων που προωθούν άλλες υποψηφιότητες.

Πηγή από το περιβάλλον του κυρίου Κεραυνού δήλωσε στο ΡΙΚ ότι κάποιοι επιχειρούσαν εδώ και καιρό να σκοτώσουν την όποια προοπτική θα μπορούσε να δημιουργηθεί γύρω από την ενδεχόμενη υποψηφιότητά του, γιατί επιθυμούν να προωθήσουν υποψηφιότητα του Γιώργου Λιλλήκα.

Στέλεχος του Δήκο δήλωσε στο ΡΙΚ ότι στο κόμμα επικρατεί δυσφορία, προβληματισμός αλλά και δυσπιστία ως προς τους πραγματικούς στόχους κάποιων. Καθοριστική για το μέλλον της συνεργασίας των κομμάτων του ενδιάμεσου χώρου κρίνεται η συνάντηση της ερχόμενης Τετάρτης.

Keywords
Τυχαία Θέματα