Χρηματικό ποσό από ΑΛΚ στον Δήμαρχο Λάρνακας για τις ανάγκες του κοινωνικού παντοπωλείου

16:39 12/7/2013 - Πηγή: OnlyCY

Το χρηματικό ποσόν των 4.242 ευρώ παρέδωσε, σε ειδική τελετή, χθες, η Αρχή Λιμένων Κύπρου στον Δήμαρχο Λάρνακας, Ανδρέα Λουρουτζιάτη, με σκοπό να διατεθεί για κάλυψη αναγκών του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου.

Όπως αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση της ΑΛΚ, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων των 40χρονων της Αρχής και λαμβανομένων υπ` όψη των οικονομικών συνθηκών που επικρατούν στην Κύπρο, η Αρχή αποφάσισε

να συμβάλει με το δικό της τρόπο στη στήριξη ευάλωτων ομάδων συμπολιτών μας.

Ως αποτέλεσμα των πρώτων της ενεργειών προς αυτή την κατεύθυνση, έγινε η παράδοση του ποσού αυτού στον Δήμαρχο Λάρνακας, ποσόν που υπήρξε αποτέλεσμα της λειτουργίας από την ομάδα εθελοντών της Αρχής του χώρου στάθμευσης στο λιμάνι Λάρνακας, από τις 20 μέχρι και τις 26 Ιουνίου 2013.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων, Τάσος Μητσόπουλος, ο οποίος, μαζί με τον κ. Λουρουτζιάτη και τον Πρόεδρος του ΔΣ της Αρχής, Χρύση Πρέντζα, συνεχάρησαν την ομάδα εθελοντών για το έργο τους και προέτρεψαν όπως αυτού του είδους οι προσπάθειες συνεχισθούν, με σκοπό να επιτευχθεί διαρκής επαφή και επικοινωνία με τον εθελοντισμό, προς αντιμετώπιση, με το καλύτερο δυνατό τρόπο, των δυσκολιών που διανύει στο παρόν στάδιο η κυπριακή κοινωνία.

Keywords
Τυχαία Θέματα