Αβ. Νεοφύτου: «Πρέπει να υπάρξει κάθαρση για την οικονομία»

13:35 13/4/2014 - Πηγή: OnlyCY

Χωρίς την κάθαρση και με την ατιμωρησία να επικρατεί ακόμη μετά απο 14 μήνες δεν βοηθάμε στην αποκατάσταση της εμπιστοσύνης και της σταθερότητας, δήλωσε ο Πρόεδρος τΧωρίς την κάθαρση και με την ατιμωρησία να επικρατεί ακόμη, μετά από 14 μήνες, δεν βοηθάμε στην αποκατάσταση της εμπιστοσύνης και της σταθερότητας, δήλωσε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, επισκεπτόμενος τη Λάρνακα μαζί με υποψήφιους ευρωβουλευτές του κόμματος του.

Πρέπει, είπε, «να υπάρξει κάθαρση και να συνοδευτεί με οικονομικά μέτρα και μεταρρυθμίσεις. Αυτός είναι ο μοναδικός δρόμος για να βγούμε από

το οικονομικό αδιέξοδο. Δεν θα μπω στην λογική των ευθυνών αλλά στη θερμότατη έκκληση προς όλες τις αρχές να επιταχύνουν τις διαδικασίες».

« Η πορεία εξόδου από τη μεγάλη κρίση», πρόσθεσε ο κ. Νεοφύτου, «διέρχεται μέσα από την κάθαρση και την τιμωρία αυτών που εγκλημάτησαν κατά της κοινωνίας».

«Πριν από κάθε Ανάσταση», συνέχισε, «έχουμε να βαδίσουμε το δύσκολο και ανηφορικό δρόμο προς το Γολγοθά. Αυτόν το Γολγοθά είναι που βιώνει ο κυπριακός ελληνισμός εδώ και δεκαετίες στο εθνικό ζήτημα. Αλλά τα τελευταία χρόνια βαδίζει αυτόν το Γολγοθά και στα οικονομικά ζητήματα. Τα ιδεολογήματα χώρισαν τον τόπο μας, με συνέπεια να ζούμε σε μια ημικατεχόμενη πατρίδα και προ της οριστικής χρεοκοπίας. Ο πραγματισμός μας ενώνει, ένας πραγματισμός που θέλει όλους εμάς τους πολιτικούς να δώσουμε λύση στα προβλήματα».

«Για να μπορέσουμε όμως να φύγουμε από την ύφεση και να πάμε στην ανάπτυξη», πρόσθεσε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, «υπάρχουν κάποιες απαραίτητες προϋποθέσεις, όπως είναι να επαναφέρουμε την εμπιστοσύνη και τη σταθερότητα στο σύστημα με την κάθαρση και την τιμωρία των ενόχων του οικονομικού εγκλήματος σε βάρος του λαού μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα