Αρχίζει στο ΔΗΚΟ η αξιολόγηση των εκλογικών αποτελεσμάτων

14:30 15/3/2013 - Πηγή: OnlyCY

Αρχίζει στο Δημοκρατικό Κόμμα η αξιολόγηση των αποτελεσμάτων των πρόσφατων προεδρικών εκλογών και, όπως ανακοινώθηκε σήμερα από το κόμμα, το Εκτελεστικό του Γραφείο θα συνέλθει, την Τετάρτη 20 Μαρτίου, στις 03:00 το απόγευμα, στην πρώτη του συνεδρία μετά τις εκλογές.

Το Εκτελεστικό Γραφείο θα αρχίσει την εξέταση και αξιολόγηση των εκλογικών αποτελεσμάτων και η διαδικασία θα καταλήξει σε διαπιστώσεις και συμπεράσματα, που θα κατατεθούν ως εισήγηση στην Κεντρική Επιτροπή, η οποία, αφού συζητήσει, θα πάρει αποφάσεις

για τις περαιτέρω ενέργειες.

Έχουν επίσης προγραμματισθεί επαρχιακές συγκεντρώσεις στελεχών και μελών του ΔΗΚΟ σε όλες τις επαρχίες, με την πρώτη συγκέντρωση στη Λεμεσό, στο ξενοδοχείο Ποσειδώνια, την Τετάρτη 20 Μαρτίου, στις 07:00 το βράδυ, με συμμετοχή και των μελών προσφυγικών οργανώσεων που διαμένουν στη Λεμεσό.

Την Παρασκευή 22 Μαρτίου, επίσης στις 07:00 το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί σε ξενοδοχείο της Λάρνακας κοινή συγκέντρωση των μελών ΔΗΚΟ από τις επαρχίες Λάρνακας και Αμμοχώστου.

Θα ακολουθήσει στο ξενοδοχείο “Χολιντέι Ιν”, την Τρίτη 26 Μαρτίου, στις 07:00 το βράδυ, η συγκέντρωση στελεχών και μελών του ΔΗΚΟ Λευκωσίας και των προσφυγικών οργανώσεων που εδρεύουν στη Λευκωσία.

Keywords
Τυχαία Θέματα