Άρχισε η τοποθέτηση Χριστουγεννιάτικου διάκοσμου στη Πάφο

11:29 21/11/2013 - Πηγή: OnlyCY

Eπί ποδός βρίσκονται τα συνεργεία του Δήμου Πάφου τα οποία άρχισαν να τοποθετούν τον Χριστουγεννιάτικο διάκοσμο στη πόλη της Πάφου και κυρίως στα κεντρικά σημεία.

Ο πρόεδρος της Πολιτιστικής Επιτροπής του Δήμου Πάφου Άριστος Αριστοτέλους ανέφερε ότι ο Δήμος Πάφου προσπαθεί να τονώσει το αίσθημα των πολιτών, παρά την απόφαση που έχει λάβει μέσα στα πλαίσια της οικονομικής περισυλλογής για μείωση του κόστους του Χριστουγεννιάτικου διακόσμου κατά 50%. Σύμφωνα με τον κ. Αριστοτέλους μέχρι τις μέρες των Χριστουγέννων θα διοργανωθούν διάφορες εκδηλώσεις για να βοηθήσουν

στην δημιουργία κατάλληλου εορταστικού κλίματος.

Θα προσπαθήσουμε συνέχισε, « με την διοργάνωση κάποιων εκδηλώσεων που θα γίνουν σε εθελοντική βάση , να νιώσει ο κάθε Παφίτης και επισκέπτης το πνεύμα των Χριστουγέννων».

Η φωταγώγηση του διακόσμου ανέφερε στο ΚΥΠΕ ερωτηθείς σχετικά θα γίνει την 7η Δεκεμβρίου στις 17:00 το απόγευμα.

Επίσης συνέχισε ο δημόσιος κήπος από τις 6 Δεκεμβρίου θα μετατραπεί σε Χριστουγεννιάτικο χωριό ενώ μέρος των εισπράξεων θα διατεθεί για ενίσχυση του δημοτικού κοινωνικού παντοπωλείου Πάφου.

Παράλληλα συνεχίζονται όπως ανέφερε οι εκδηλώσεις τα Σάββατα για ενίσχυση της κίνησης στην αγορά της Πάφου.

Στις 30 Νοεμβρίου κατέληξε στο εμπορικό κέντρο της Πάφου θα διοργανωθούν πολλές εκδηλώσεις συμπεριλαμβανομένου και του αόρατου θεάτρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα