Άρχισε η διανομή τροφίμων από τη συναυλία στη Λάρνακα

10:04 3/6/2013 - Πηγή: OnlyCY

Ξεκίνησε από την περασμένη Πέμπτη 30 Μαΐου η διανομή των τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης που συγκεντρώθηκαν κατά τη διάρκεια της Συναυλίας προσφοράς και αγάπης “Μαζί για τη Λάρνακα και το συνάνθρωπο” που πραγματοποιήθηκε στη παραλία των Φοινικούδων τη Δευτέρα 27 Μαΐου.

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε από όλους τους Δήμους και τις Κοινότητες της Επαρχίας

Λάρνακας σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Κιτίου.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Λουρουτζιάτης «τα τρόφιμα διανεμήθηκαν βάση του αριθμού δικαιούχων των Κοινωνικών Παντοπωλείων των Δήμων και των Κοινοτήτων της Επαρχίας Λάρνακας, καθώς και της Ιεράς Μητρόπολης Κιτίου. Στη διαδικασία διανομής παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των Δήμων και των Κοινοτήτων καθώς και μεγάλος αριθμός εθελοντών στηρίζοντας έτσι για ακόμα μια φορά την όλη προσπάθεια».

Πρόσθεσε ότι δόθηκαν τρόφιμα «στα Κοινωνικά Παντοπωλεία των Δήμων Λάρνακας, Αραδίππου, Αθηένου, Δρομολαξιάς – Μενεού, Λιβαδιών και Λευκάρων. Ποσότητες τροφίμων δόθηκαν ακόμα στα Κοινωνικά Παντοπωλεία των Κοινοτήτων Τερσεφάνου, Ομήδειας, Κιτίου, Ορόκλινης, Ξυλοτύμπου, Πύλας και Κελλιών».

Σύμφωνα με τον κ. Λουρουτζιάτη, τρόφιμα πήραν επίσης «το Σωματείο «Μάνα», ο Ερυθρός Σταυρός Λάρνακας – Αμμοχώστου, το Συσσίτιο Λάρνακας – Στάλω Βωνιάτη και το Συσσίτιο απόρων οικογενειών Ιεράς Μονής Αγίου Γεωργίου Κοντού».

Keywords
Τυχαία Θέματα