Άρχισε ενώπιον του Κακουργιοδικείου στη Λάρνακα η δίκη για το βιασμό 10χρονου

15:18 22/2/2013 - Πηγή: OnlyCY

Κεκλεισμένων των θυρών άρχισε σήμερα ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου που συνεδρίασε στη Λάρνακα η δίκη 37χρονου από τα Λειβάδια, ο οποίος κατηγορείται για συνουσία με άνδρα κάτω των 13 χρόνων.

Ο κατηγορούμενος αρνείται ενοχή και η ακροαματική διαδικασία διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών για προστασία της ταυτότητας του παραπονούμενου, ο οποίος είναι από την Παλαιστίνη και κατά τον επίδικο χρόνο ήταν 10 χρονών.

Ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου κατέθεσαν σήμερα αστυνομικοί, οι οποίοι διαχειρίστηκαν τεκμήρια τα οποία σχετίζονται με την υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι ο 10χρονος Παλαιστίνιος γύρω στις εννέα το βράδυ της 1ης Αυγούστου 2012 βρισκόταν μαζί με φίλο του στο χώρο στάθμευσης των Φοινικούδων, που βρίσκεται ακριβώς πίσω από την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας.

Τον 10χρονο προσέγγισε ένας μοτοσικλετιστής ο οποίος αφού άρχισε να κουβεντιάζει μαζί του, του πρότεινε να τον πάρει βόλτα για να δει το σκύλο του. Ο μικρός επιβιβάστηκε στη μοτοσικλέτα αλλά ο άγνωστος τον μετέφερε στην οδό Καλογραιών, περίπου 500 μέτρα από τις Φοινικούδες.

Αφού τον ανέβασε στην οροφή πολυκατοικίας, ο άγνωστος βίασε το 10χρονο και στη συνέχεια τον εγκατέλειψε. Ο μικρός κατάφερε να φύγει από την περιοχή και ενημέρωσε τους γονείς τους οι οποίοι και κατήγγειλαν την υπόθεση στην Αστυνομία. Ιατροδικαστής που εξέτασε τον ανήλικο είχε εντοπίσει έντονα σημάδια βιασμού, εκχυμώσεις στο λαιμό και εκδορές σε όλο του το σώμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα