Απόπειρα φόνου εναντίον υπαλλήλου του Ταμείου Θήρας διερευνά η Αστυνομία

14:13 21/9/2012 - Πηγή: OnlyCY

Υπόθεση απόπειρας φόνου εναντίον 54χρονου μόνιμου εργάτη του Ταμείου Θήρας διερευνά η Αστυνομία στη Λάρνακα, ύστερα από αριθμό πυροβολισμών που έριξαν άγνωστοι στο αυτοκίνητό του ενώ αυτός βρισκόταν καθήκον στο Σταυροβούνι.

Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας υπαστυνόμος Χρήστος Ανδρέου ανέφερε ότι «σήμερα γύρω στη μία τα ξημερώματα 54χρονος μόνιμος εργάτης του Ταμείου Θήρας, ενώ βρισκόταν καθήκον και οδηγούσε υπηρεσιακό όχημα στην περιοχή του εκτροφείου θηραμάτων στο Σταυροβούνι, άγνωστο ή άγνωστα

πρόσωπα με τη χρήση πυροβόλου όπλου έριξαν αριθμό πυροβολισμών εναντίον του».

Ο 54χρονος, είπε, «στην προσπάθειά του να αποφύγει τους πυροβολισμούς έσκυψε προς τη θέση του συνοδηγού με αποτέλεσμα να απολέσει τον έλεγχο του οχήματος του και να συγκρουστεί σε δέντρο. Ο 54χρονος δεν πλήγηκε από τους πυροβολισμούς αλλά από τη σύγκρουση πάνω στον πεύκο τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία για προληπτικούς κυρίως λόγους».

Η σκηνή αποκλείστηκε και από εξετάσεις που έγιναν από άνδρες του ΤΑΕ Λάρνακας και εμπειρογνώμονες του Αρχηγείου Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι το θύμα δέχθηκε τρεις πυροβολισμούς από πυροβόλο όπλο.

Από τη σκηνή έχουν παραληφθεί διάφορα τεκμήρια τα οποία θα τύχουν αξιολόγησης, ενώ θα γίνουν εξετάσεις για να διαπιστωθεί ο τύπος του πυροβόλου όπλου που χρησιμοποιήθηκε.

Ο κ. Ανδρέου είπε ακόμα ότι «αναφορικά με τα κίνητρα της εγκληματικής αυτής ενέργειας στο στάδιο αυτό διερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα ενώ κάποιες πληροφορίες που έχουμε αξιολογούνται με κάθε σοβαρότητα. Στο παρόν στάδιο είναι πρόωρο να αναφερθούμε σε οποιαδήποτε άλλη λεπτομέρεια».

Keywords
Τυχαία Θέματα