ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!Χατζηγιάννης-Μακρυπούλια:Γιορτάσαν μαζί τα γενέθλια του στην Κύπρο!

02:05 7/11/2011 - Πηγή: OnlyCY

Τα γενέθλια του είχε το Σάββατο ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και γιόρτασε τα 33 του χρόνια στην γενέτειρα του.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής που διανύει  μια από τις καλύτερες φάσεις της ζωής του, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στην προσωπική του ζωή,βρέθηκε στο νησί μας και έδωσε συναυλία στο Θέατρο Ριάλτο στην Λεμεσό.

Το ύφος της συναυλίας κινήθηκε  σε ήπιους τόνους στην πολιτισμένη ατμόσφαιρα του θεάτρου.

Οι θαυμαστές του ευχήθηκαν «Χρόνια Πολλά» και εκείνος τους ευχαρίστησε από την σκηνή.

Φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει από τέτοια μέρα η αγαπημένη του Ζέτα Μακρυπούλια που ήρθε να συμπληρώσει την όμορφη μέρα του Μιχάλη. Λίγα λεπτά αφότου άρχισε η συναυλία έκανε την είσοδο της στο θέατρο, για να μη γίνει αντιληπτή από το κοινό, συνοδευόμενη από τον καλό της φίλο και  μακιγιέρ Μάικ Ορφανίδη.

Η Ζέτα Μακρυπούλια καθόταν πίσω από το κοινό εκεί που ήταν ο  ηχολήπτης και φωτιστής και έβγαζε συνεχώς φωτογραφίες από την φωτογραφική της. Το ίδιο έκανε και ο γνωστός μακιγιέρ με την δική του.

Όταν έγινε ένα διάλειμμα και στην σκηνή ανέβηκε η Ανδριάνα Μπάμπαλη η Ζέτα έφυγε αμέσως από και οδηγήθηκε προς τα καμαρίνια για να αποφύγει να δώσει λαβή για σχόλια.

Ο Μιχάλης έδωσε και την Κυριακή συναυλία στον ίδιο χώρο.

Το ζευγάρι έφτασε μαζί στην Κύπρο την  Παρασκευή το βράδυ στην Κύπρο για να περάσουν μαζί ένα ρομαντικό Σαββατοκύριακο με αφορμή τα γενέθλια του Μιχάλη. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι έχει πλέον φτάσει ένα βήμα πριν από τον γάμο και δεν το λέμε εμείς αλλά οι ίδιοι μέσα από συνεντεύξεις τους.

Του Μιχάλη Σταύρου 

Keywords
Τυχαία Θέματα