ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:O Tom Ford αντέγραψε φόρεμα του Παντελή Μήτσου του 2002 και το παρουσιάζει στην νέα κολεξιόν του 2013!

13:33 3/10/2012 - Πηγή: OnlyCY

Μεγάλο σκάνδαλο έχει ξεσπάσει στον χώρο της μόδας αφού ο Αμερικανός σχεδιαστής μόδας, Tom Ford στην νέα του κολεξιόν Spring/Summer 2013

είναι φως φανάρι πως αντέγραψε το φόρεμα του Κύπριου σχεδιαστή μόδας Παντελή Μήτσου.

Το εν λόγο φόρεμα που βλέπεται κάτω στις φώτο το είχε παρουσιάσει πρώτος ο Παντελής Μήτσου το 2002!!!Ο Tom Ford πιστεύοντας

πως κοιμόμαστε εδώ στην Κύπρο τον ύπνο του δικαίου και δεν θα το παίρναμε χαμπάρι, έκανε την αντιγραφή του μια χαρά!

Ένα ρεπορτάζ του Μιχάλη Σταύρου που θα συζητηθεί, αφού έχει όλες τις αποδείξεις και τα ντοκουμέντα που ξεμπροστιάζουν την μεγάλη κλεψιά! Μόνο στο Onlycy.com!

Φόρεμα του Κύπριου σχεδιαστή που φόρεσαν πολλές επώνυμες κυρίες του νησιού όπως η κοσμική Βανέσσα Κώστα Πομπόνη

GENEVA 2006 : Επί της προεδρίας της Αυστρίας 26 χώρες της Ευρώπης παρουσιάζουν από ένα σχεδιαστή .Την Κύπρο εκπροσώπησε ο Παντελής Μήτσου.Φώτο από το  περιοδικό Donna Italia  όπου βλέπουμε το συγκεκριμένο φόρεμα πάνω με το κόκκινο φόντο!

Η Έλενα Αναγιωτού στο Xfactor το φόρεσε και με ένα ώμο και με δύο ώμους σε δύο διαφορετικά τραγούδια κατά την εμφάνιση της στο σόου!

Η Αννέτ Αρτάνι φόρεσε δημιουργία του Παντελή Μήτσου στον Κυπριακό τελικό της Eurovision!Κάτω τα σχέδια του σχεδιαστή που είχαν παρουσιαστεί στο ΡΙΚ για την σκηνική παρουσία της Αννέτ!

Δείτε την εμφάνιση της με το φόρεμα:

Η Ευριδίκη  φωτογραφημένη με δημιουργία του σχεδιαστή για το ελληνικό Hello!

Η Μάντα Παπαδάκου

Η μεγάλη κλεψιά δεν μένει μόνο στο ρούχο αφού ο Ford χρησιμοποίησε και τις ίδιες μουσικές στο fashion show ,που χρησιμοποίησε και ο Κύπριος σχεδιαστής τότε!!

Keywords
Τυχαία Θέματα