ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ!Ηβη Αδάμου :”Όταν είχα αποφασίσει να εκπροσωπήσω την χώρα μου στην Eurovision είπα ότι θα περιμένω τα πάντα”

22:17 29/1/2012 - Πηγή: OnlyCY

Συναυλία με την φετινή μας  εκπρόσωπο  στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού Eurovision, Ήβη Αδάμου, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση της εκστρατείας «Beat Bullying», κατά του σχολικού εκφοβισμού, διοργάνωσε ο Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός «Hope for Children» – UNCRC Policy Center, σε συνεργασία με τον Παγκύπριο Rotaract Club, την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου, στο D’Argento Club στη Λεμεσό.

Το Onlycy.com με τον

δημοσιογράφο μας Μιχάλη Σταύρου ήταν εκεί φυσικά!

Η Ήβη Αδάμου μίλησε αποκλειστικά στο Onlycy.com και στον Μιχάλη Σταύρου για τα συναισθήματα της που εκροσωπεί την χώρα μας στην Eurovision,τις εκπλήξεις που ετοιμάζει το βράδυ του διαγωνισμού, καθώς και για τα αρνητικά σχόλια και τις επιθέσεις που δέχθηκε για την ενδυματολογική της εμφάνιση,το βράδυ του Κυπριακού τελικού.

Ήβη Αδάμου κάνουμε αυτήν την συνέντευξη στα πλαίσια ενός πολύ σημαντικού σκοπού.Μίλησε μου λίγο γι΄αυτό. 

Χάρηκα πάρα πολύ που βρέθηκα στην  Λεμεσό, στο D’Argento,ένα υπέροχο Club,με υπέροχο κόσμο.Χάρηκα επίσης για το σκοπό που βρέθηκα που ήταν για την εκστρατεία  κατά του σχολικού εκφοβισμού.Νομίζω ότι όλοι πρέπει να ενθαρρύνουμε αυτό τον σκοπό και να τον στηρίξουμε είναι πάρα πολύ σημαντικός,γιατί σίγουρα έχουμε δει πάρα πολλές περιπτώσεις τέτοιες και ας έχουμε σωπάσει.Είναι καιρός λοιπόν να μιλήσουμε.

Περίμενες ποτέ πως θα ερχόταν η μέρα που θα ήσουν εσύ η εκπρόσωπος της Κύπρου στην Eurovision;

Αν το σκέφτηκα,αν το ονειρεύτηκα….Όχι ακριβώς…Εγώ είχα πει ας πούμε όταν έβλεπα την Eurovision, φαντάζεσαι καμιά μέρα να ανέβω πάνω σε κάποια σκηνή της  Eurovision…Δεν το περίμενα η αλήθεια είναι να γίνει τόσο νωρίς και ειδικά να εκπροσωπώ την χώρα μου.Τιμή μου πραγματικά!

Αισθάνεσαι να έχεις πάνω σου το βάρος και την ευθύνη εκπροσωπώντας μια ολόκληρη χώρα; 

Ευθύνη!Βεβαίως,βεβαίως! Αλίμονο!Μεγάλη ευθύνη ειδικά όταν ο κόσμος της Κύπρου περιμένει πράγματα από σένα. Είναι σίγουρα μεγάλη ευθύνη αλλά είναι και μεγάλη μου χαρά, είναι και μεγάλη μου τιμή και ναστε σίγουροι ότι  θα κάνουμε  ότι μα ότι μπορούμε για να πάμε καλά.

Ποια είναι τα συστατικά εκείνα που πιστεύεις ότι έχει η κυπριακή συμμετοχή  για να πετύχει στον διαγωνισμό,για να πάει καλά;

Ελπίζουμε να χει αυτά που χρειάζονται για να πάμε  καλά.Εγώ δεν μπορώ να πω πολλά , αλλά σίγουρα να έχει τα συστατικά που χρειάζονται για να πάμε  μια χαρά.

Έχει γίνει μεγάλος ντόρος με την ενδυματολογική εμφάνισή, το βράδυ του κυπριακού τελικού στο ΡΙΚ.Άρχισαν οι κακεντρέχειες κάτι που πάντα γίνεται. Εσύ πως απαντάς στα αρνητικά σχόλια;

Όταν είχα αποφασίσει να εκπροσωπήσω την χώρα μου στην  Eurovision είπα ότι θα περιμένω τα πάντα,έτσι..Τα καλά και τα κακά.Και τα καλά σχόλια και τα κακά σχόλια.Σίγουρα υπήρξανε και κακά αλλά υπήρξανε και καλά. Αυτά συμβαίνουν,αυτά γίνονται. Απλά εντάξει..είναι λογικό νομίζω να υπάρχουν αυτά τα σχόλια. Δεν είναι κάτι που με πειράζει,που με ενοχλεί.Μπορούν να λέγονται ..εντάξει..

Ετοιμάζεις εκπλήξεις;Θα δούμε

Keywords
Τυχαία Θέματα