Αποκάλυψη: Πρωταγωνιστής των σίριαλ του 90 έγινε οδηγός ταξί

13:59 23/8/2013 - Πηγή: OnlyCY

Με συνέντευξή του στην εφημερίδα News ο ηθοποιός, που πρωταγωνίστησε σε πολλά σίριαλ και θεατρικές παραστάσεις τη δεκαετία του 90, αποκαλύπτει πως πλέον οδηγεί ταξί γιατί εκεί τον οδήγησαν οι ανάγκες της οικογένειάς του.

Ο ηθοποιός Γιώργος Δουρής είπε μεταξύ άλλων: «Όταν είχα πάρει το ταξί το νοίκιαζα, αλλά τώρα αναγκάζομαι να το δουλεύω. Άμα έχεις οικογένεια δεν μπορείς να κάνεις το ψώνιο σου στο θέατρο.

Δεν είμαι από τους ανθρώπους που κάθονται σε έναν καναπέ, φωνάζουν και κατηγορούν τους πολιτικούς, τη Μέρκελ, γενικά όλους τους άλλους εκτός από τον εαυτό τους. Εγώ έχω φτάσει μέχρι και 13 ώρες μέσα στο ταξί σε μία μέρα. Αυτή είναι η άμυνά μου για να αντιμετωπίσω την κρίση».

Πως τον αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοί του και ο κόσμος όταν τον βλέπει να οδηγάει; «Για μένα μεγαλύτερη ντροπή είναι να χρωστάς, να σε κυνηγάνε και να μην έχεις να ταΐσεις την οικογένειά σου, παρά να δουλεύεις, ακόμα και στο ταξί. Ο άλλος μπορεί να μην έχει σπίτι να μείνει και αντί να θέλει να γίνει καλύτερος από σένα, χαίρεται μόλις εσύ γίνεις σαν κι αυτόν. Όσοι με γνωρίζουν στο ταξί μου λένε την ίδια κουβέντα: «εσύ ταξιτζής; Τα παράτησες;». Αν με έβλεπαν σε άλλη δουλειά δεν θα μου το έλεγαν αυτό. Ακούω και τα «πού είσαι, χάθηκες, ήσουν ταλαντούχος», αλλά ακόμα κι αυτό είναι άσχημο, γιατί σου το λένε σαν να έχεις πεθάνει. Ο ηθοποιός μέχρι να πεθάνει βιολογικά, παραμένει ηθοποιός».

Keywords
Τυχαία Θέματα