Η κα. Έλενα Λουρουτζιάτη το νέο μέλος του Ανώτατου Συμβουλευτικού Συμβουλίου του Hope For Children

16:55 23/12/2013 - Πηγή: OnlyCY

Tο “Hope For Children” UNCRC Policy Centre (HFC) είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το διορισμό της κας Έλενας Λουρουτζιάτη ως Μέλος του Ανώτατου Συμβουλευτικού Συμβουλίου του οργανισμού.

Η κα. Λουρουτζιάτη έχει αποδεχθεί την πρόσκληση του HFC να διοριστεί ως μέλος του Συμβουλίου εκφράζοντας την προθυμία της να βοηθήσει στο σημαντικό έργο που τελεί το HFC. Η κα Λουρουτζιάτη δήλωσε «Με πολλή αγάπη συμμετέχω και εγώ στην προσπάθεια του Hope for Children να στηρίξει τα

παιδιά μας που είναι ότι πιο πολυτιμότερο έχουμε». Στα πλαίσια της συνεργασίας αυτής, η κα. Λουρουτζιάτη και το HFC έχουν προχωρήσει στην υπογραφή μνημονίου το οποίο καθορίζει την μεταξύ τους σχέση και υποχρεώσεις. Ως μέλος του Ανώτατου Συμβουλευτικού Συμβουλίου, η κα. Λουρουτζιάτη θα συμβουλεύει τον Γενικό Διευθυντή σε θέματα που αφορούν στη καθημερινή λειτουργία του οργανισμού, θα στηρίζει την υλοποίηση και σχεδιασμό εκστρατειών και δράσεων, τη διοργάνωση φιλανθρωπικών εκδηλώσεων και θα έχει σημαντικό ρόλο στη λήψη αποφάσεων.

Ο Γενικός Διευθυντής του “Hope For Children” UNCRC Policy Center, κ. Joseph Varughese έχει δηλώσει: «Είναι εξαιρετικά ευχάριστο το γεγονός ότι η κα. Λουρουτζιάτη ανήκει πλέον στην ομάδα του Hope For Children και πρόκειται να συμβάλει ενεργά στον σχεδιασμό και την υλοποίηση ακόμα πιο αποτελεσματικών και καινοτόμων προγραμμάτων και παρεμβάσεων με απώτερο σκοπό τη προστασία των δικαιωμάτων του παιδιού ιδιαίτερα κατά τη δύσκολη περίοδο που διανύει η κοινωνία μας».

Keywords
Αναζητήσεις
ελενα λουρουτζιάτη, elena louroutziati
Τυχαία Θέματα