Από άλλο πλανήτη η νέα Bugatti Veyron των 2,2 εκατ. ευρώ! (Φώτο & Βίντεο)

12:05 4/3/2014 - Πηγή: OnlyCY

H Bugatti παρουσίασε στην Έκθεση της Γενεύης την ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ Rembrandt Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse, την τέταρτη από τις έξι ειδικές εκδόσεις της Veyron «Bugatti Legends» που θα βγάλει με σκοπό να τιμήσει εξαιρετικά σημαντικά πρόσωπα που είναι συνδεδεμένα με την γαλλική εταιρεία.

Το

συγκεκριμένο μοντέλο είναι αφιερωμένο στον Rembrandt Bugatti τον αδελφό του ιδρυτή της εταιρείας, Ettore Bugatti, αλλά και έναν από τα πιο παραγωγικός γλύπτες του 20ου αιώνα.

Κατασκευάστηκαν και θα κυκλοφορήσουν παρακαλώ μόνο 3 αυτοκίνητα και η τιμή; Περίπου 2,2 εκατομμύρια ευρώ ή αν προτιμάτε 3,87 εκατομμύρια δολάρια!

Το συγκεκριμένο μηχανικά «τέρας» κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε 2,6 δευτερόλεπτα, και η τελική ταχύτητα του αυτοκίνητου να ανέρχεται στα 408 χλμ/ώρα!!!

Εξωτερικά το αυτοκίνητο καλύπτεται με χάλκινο χρώμα, το αγαπημένο του Rembrandt στον οποίο είναι και αφιερωμένο. Στο κάτω μέρος είναι βαμμένο σε ένα ελαφρύ καφέ χρώμα ενώ δεν λείπουν και οι πινελιές από λευκόχρυσο. Το καπάκι του ρεζερβουάρ έχει χαραγμένο με λέιζερ την υπογραφή του Rembrandt. Στο εσωτερικό υπάρχουν καφέ επενδύσεις, με ένα ελέφαντα να κοσμεί το κεντρικό κουτί ανάμεσα στα καθίσματα.

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ και βίντεο από την Rembrandt Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse. Ίσως η λέξη αυτοκίνητο να είναι λίγη για να την χαρακτηρίσουμε…

Σωτήρης Νικηφόρου

Keywords
Τυχαία Θέματα