Ληστεία με λεία 45 χιλιάδες ευρώ στα McDonalds στη Λεμεσό

11:44 4/3/2014 - Πηγή: OnlyCY

Άφαντοι παραμένουν οι δυο κουκουλοφόροι που λήστεψαν τις πρωινές ώρες εστιατόριο γνωστής αλυσίδας ταχυφαγείων (σ.σ McDonalds), στην τουριστική περιοχή Γερμασόγειας, αποσπώντας τις εισπράξεις του τριημέρου, ύψους 41,600 ευρώ.

Όπως δήλωσε το πρωί από τη σκηνή της ληστείας ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης, ήταν γύρω στη 1:40 όταν υπάλληλος του ταχυφαγείου ακινητοποιήθηκε από τους δυο ληστές, μόλις εξήλθε από τη βόρεια πόρτα κινδύνου, που ανοίγει μόνο από το εσωτερικό.

Αν και στο χώρο υπήρχαν την ώρα εκείνη

πελάτες, οι δράστες εισήλθαν εντός του εστιατορίου και υπό την απειλή πιστολιών και μιλώντας καθαρά ελληνικά, ζήτησαν από άλλη υπάλληλο ν` ανοίξει το χρηματοκιβώτιο που περιείχε τις εισπράξεις του τριημέρου, τις οποίες απέσπασαν και εξαφανίστηκαν στο σκοτάδι.

Η σκηνή αποκλείστηκε από την Αστυνομία και αμέσως άρχισαν έρευνες για εντοπισμό και σύλληψη των δραστών, ενώ εξετάζονται τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης που κατέγραψαν τις κινήσεις τους.

“Αντιλαμβάνεστε ότι είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους και αυτό σίγουρα δυσκολεύει το έργο της Αστυνομίας, ωστόσο οι εξετάσεις συνεχίζονται και στη γύρω περιοχή, για να εξασφαλιστεί μαρτυρία σε σχέση με τους δράστες”, πρόσθεσε ο κ. Σωτηριάδης.

Είναι η δεύτερη φορά που το συγκεκριμένο ταχυφαγείο γίνεται στόχος ληστών, καθώς το περασμένο καλοκαίρι και συγκεκριμένα μετά το τριήμερο του κατακλυσμού, άγνωστο πρόσωπο επιτέθηκε σε υπαλλήλους και απέσπασε 56 χιλιάδες ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα