Άντρη Αναστασιάδη: Πολλά ενώνουν και λίγα χωρίζουν Ε/κ και Τ/κ

15:10 21/1/2014 - Πηγή: OnlyCY

Την ευχή όπως σύντομα Ε/κ και Τ/κ ζήσουν ξανά ειρηνικά μαζί, καθώς “πολλά μας ενώνουν και λίγα μας χωρίζουν”, έστειλε το πρωί η σύζυγος του Προέδρου της Δημοκρατίας Άντρη Αναστασιάδη, η οποία επισκέφθηκε το 18ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Αντωνίου, στην τουρκοκυπριακή συνοικία της Λεμεσού.

Η κ. Αναστασιάδη επισκέφθηκε το 18ο Δημοτικό Σχολείο Λεμεσού, όπου φοιτούν Ε/κ και Τ/κ μαθητές, αλλά και μικρός αριθμός παιδιών άλλων εθνικοτήτων και παρέδωσε έναν προβολέα (projector), για τις εκπαιδευτικές τους ανάγκες.

Σε σύντομο χαιρετισμό της, η Πρώτη Κυρία σημείωσε

ότι “πολλά μας ενώνουν και λίγα μας χωρίζουν κι έτσι η προσπάθεια είναι, σύντομα να επανενώσουμε τον τόπο μας και να είμαστε και πάλι μαζί”.

Ακολούθως η κ. Αναστασιάδη επισκέφθηκε την Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού, όπου αντιπροσωπεία της ΓΟΔΗΣΥ Λεμεσού παρέδωσε στον Μητροπολίτη Λεμεσού επιταγή ύψους 3 χιλιάδων ευρώ για τις ανάγκες των συσσιτίων που καθημερινά η Μητρόπολη ετοιμάζει για τους άπορους συνανθρώπους μας, τους οποίους επισκέφθηκε κατά τη διάρκεια του συσσιτίου και συνομίλησε μαζί τους.

Παραδίδοντας την επιταγή στον Μητροπολίτη Αθανάσιο, η Πρόεδρος της ΓΟΔΗΣΥ, Λεμεσού Αθηνά Σπύρου, ευχήθηκε όπως το 2014 είναι η τελευταία χρονιά που υπάρχει ανάγκη για συσσίτια στην Κύπρο, ενώ εξήρε το έργο που επιτελεί η Μητρόπολη και ο Μητροπολίτης Λεμεσού.

Ευχαριστώντας τη ΓΟΔΗΣΥ, ο Λεμεσού Αθανάσιος ανέφερε πως η αγάπη του κόσμου και η στήριξη στον καθημερινό αγώνα για προσφορά βοήθειας στους συνανθρώπους μας είναι συγκινητική. Ευχήθηκε και ο ίδιος με τη σειρά του όπως σύντομα έρθει η ώρα “που να μην χρειαζόμαστε ούτε συσσίτια, ούτε άλλες βοήθειες και οι άνθρωποι να έχουν τα απαραίτητα αγαθά για να ζουν όμορφα και καλά, όπως ανήκει στην τιμή και αξιοπρέπεια κάθε ανθρώπου”.

Keywords
Τυχαία Θέματα