Αναβαθμίζεται το Κέντρο Υγείας στον Πύργο

15:05 20/10/2011 - Πηγή: OnlyCY

Στην αναβάθμιση του υφιστάμενου Κέντρου Υγείας στον Κάτω Πύργο προχωρεί το Υπουργείο Υγείας, το οποίο αποφάσισε να διαγράψει τον στόχο της ανέγερσης νέου κέντρου στην περιοχή, δήλωσε σήμερα ο αρμόδιος Υπουργός Σταύρος Μαλάς.

Ο κ. Μαλάς ενημέρωσε την Κοινοβουλευτική Επιτροπή Υγείας για την απόφαση του Υπουργείου, η οποία λήφθηκε σε συνεννόηση με τις τοπικές Αρχές της περιοχής της Τηλλυρίας.

«Εχουμε αποφασίσει ότι θα αναβαθμίσουμε και κτιριακά, αλλά και όσον αφορά τον εξοπλισμό το Κέντρο Υγείας και με αυτή την αναβάθμιση θα έχουμε ταχύτερη ποιοτική

αναβάθμιση των υπηρεσιών και νομίζω ότι ο στόχος ανέγερσης νέου κέντρου υγείας επί του παρόντος δεν μπορεί να συζητηθεί», ανέφερε στις δηλώσεις του ο κ. Μαλάς.

Σε ερώτηση αν η ανέγερση νέου κέντρου υγείας αναβάλλεται λόγω οικονομικής κρίσης, ο κ. Μαλάς είπε πως «έχουμε αποφασίσει και σαν Υπουργείο, αλλά και σε συνεννόηση με τις κοινοτικές αρχές και οι Βουλευτές το έχουν αντιληφθεί ότι η ιδέα της ανέγερσης νέου κέντρου υγείας στον Κάτω Πύργο ενδεχομένως να μην είναι η καλύτερη λύση για την παροχή ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης».

«Νομίζω αυτό θα πρέπει να το διαγράψουμε από τους σχεδιασμούς μας», κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα