Επιστρέφει τα πυρά στον Πρόεδρο

15:05 20/10/2011 - Πηγή: OnlyCY

 Σκληρή και απάνθρωπη δεν είναι αντιπολίτευση, αλλά η πραγματικότητα και τα  αποτελέσματα της πολιτικής Χριστόφια και του ΑΚΕΛ, δήλωσε σήμερα ο Εκπρόσωπος  Τύπου του ΔΗΣΥ Χάρης Γεωργιάδης αντιδρώντας σε χθεσινοβραδινή αναφορά του  Προέδρου της Δημοκρατίας περί σκληρής και απάνθρωπης αντιπολίτευσης.

«Σκληρή και απάνθρωπη δεν είναι βεβαίως η αντιπολίτευση. Σκληρή και απάνθρωπη  είναι η πραγματικότητα και τα αποτελέσματα της πολιτικής Χριστόφια και ΑΚΕΛ.  Σκληρή και

απάνθρωπη είναι για παράδειγμα η ανεργία που τα τελευταία χρόνια, επί  ημερών τους, τριπλασιάστηκε. Σκληρά και δυσβάσταχτα είναι τα ελλείμματα, τα χρέη  και τα φορολογικά βάρη που θα μας αφήσουν», ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης σε δηλώσεις  του στη Βουλή.

Όπως είπε, «σκληρή και απάνθρωπη για τον πολίτη είναι η αναξιοκρατία και η κομματοκρατία του ΑΚΕΛ. Σκληρό και απάνθρωπο είναι το γεγονός ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν ένοιωσε καν την ανάγκη να απολογηθεί, να πει μια συγνώμη και να αναλάβει τις ευθύνες του, όπως του έχουν καταλογιστεί, για την μεγαλύτερη καταστροφή που υπέστη ο τόπος μετά το 1974».

Keywords
Τυχαία Θέματα