Ανακηρύχθηκαν 44 κοινοτάρχες στην επαρχία Αμμοχώστου

16:06 1/12/2011 - Πηγή: OnlyCY

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στα γραφεία της Επαρχιακής Διοίκησης Αμμοχώστου στη Λάρνακα, η ανακήρυξη των εκλεγέντων, καθώς δεν είχαν ανθυποψήφιο, κοινοταρχών και μελών των Κοινοτικών Συμβουλίων, από τον Έφορο εκλογής της εκλογικής περιφέρειας Αμμοχώστου, Έπαρχο Αμμοχώστου Γεώργιο Αντωνιάδη.

Συγκεκριμένα, ο κ. Αντωνιάδης ανακήρυξε κοινοτάρχες 44 κοινοτήτων της κατεχόμενης περιφέρειας της Αμμοχώστου και μελών Κοινοτικών Συμβουλίων 52 κατεχομένων κοινοτήτων.

Αναφορικά με τις υπόλοιπες 16 Κοινότητες της κατεχόμενης

Αμμοχώστου θα διεξαχθούν εκλογές, αφού στις οκτώ από αυτές έχουν υποβληθεί πάνω από μία υποψηφιότητα για την θέση του Κοινοτάρχη. Ετσι, στις 18 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθούν εκλογές τόσο για την εκλογή Κοινοτάρχη όσο και για την εκλογή μελών των Κοινοτικών Συμβουλίων.

Στις υπόλοιπες οκτώ Κοινότητες θα διεξαχθούν εκλογές μόνο για Κοινοτάρχες.

Εν τω μεταξύ, ο Επαρχος Αμμοχώστου προχώρησε στην επαναπροκήρυξη εκλογών σε μια κοινότητα, στη Μοναρκά, αφού δεν υποβλήθηκε οποιαδήποτε υποψηφιότητα τόσο για τη θέση του κοινοτάρχη όσον και για τις τέσσερις θέσεις των μελών του κοινοτικού συμβουλίου.

Προκηρύχθηκαν, επίσης, εκλογές στην κοινότητα Αγίου Ανδρονίκου για μια θέση κοινοτικού συμβούλου, αφού υποβλήθηκαν μόνο τρεις υποψηφιότητες, καθώς και στην Αγία Νάπα για μια θέση μέλους της Σχολικής Εφορείας Αγίας Νάπας.

Keywords
Τυχαία Θέματα