Αναφορά Κομισιόν στην επίσκεψη του Κολεγίου Επιτρόπων στην Κύπρο

15:13 4/7/2012 - Πηγή: OnlyCY

Στη επίσκεψη του Κολεγίου Επιτρόπων στην Κύπρο αναφέρθηκε σήμερα η Εκπρόσωπος του Προέδρου της Κομισιόν Πία Αχρενκίλντε Χάνσεν, επαναλαμβάνοντας την πλήρη βεβαιότητα του κ. Μπαρόζο ότι η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ θα φέρει εις πέρας το μεγάλο έργο που την αναμένει το επόμενο εξάμηνο.

Όπως δήλωσε η Εκπρόσωπος του Προέδρου της Κομισιόν Μανουέλ Μπαρόζο, το Κολέγιο των Επιτρόπων θα βρίσκεται την Κύπρο

την Πέμπτη και την Παρασκευή και υπενθύμισε ότι ο Πρόεδρος Μπαρόζο σε παρέμβασή του στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου εξέφρασε πλήρη εμπιστοσύνη στις ικανότητες της Κύπρου να αντεπεξέλθει και να φέρει εις πέρας το σημαντικό έργο που θα πρέπει να επιτελέσει κατά τη διάρκεια του εξαμήνου.

Σημείωσε ότι ο Πρόεδρος Μπαρόζο θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστόφια, ενώ το Κολέγιο Επιτρόπων θα έχει σειρά επαφών με τους Υπουργούς της Κυπριακής Κυβέρνησης για θέματα που αφορούν το χαρτοφυλάκιό τους, μια συνήθης τακτική, όπως είπε, η οποία αποδεικνύει τη στενή συνεργασία που η Επιτροπή επιθυμεί να έχει με την προεδρεύουσα χώρα.

Την Πέμπτη, είπε, το Κολέγιο Επιτρόπων θα παραστεί στην επίσημη τελετή ανάληψης της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί στο Αρχαίο Αμφιθέατρο του Κουρίου

Πρόσθεσε ότι την Παρασκευή, έξω από το Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία θα υπάρξει η ευκαιρία για μια οικογενειακή φωτογραφία και μετά θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου του Προέδρου Χριστόφια με τον Πρόεδρο Μπαρόζο.

Keywords
Τυχαία Θέματα