Αιμοδοσία διοργάνωσε το Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο

13:42 24/5/2012 - Πηγή: OnlyCY

Αιμοδοσία ανάμεσα στο προσωπικό των ναυτιλιακών εταιρειών μελών του Επιμελητηρίου στη Πολυκλινική Υγεία στη Λεμεσό, διοργάνωσε το Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο.

Ανακοίνωση του Κυπριακού Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου αναφέρει ότι η ”Ευρωπαϊκή Μέρα Ναυτιλίας”, γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 20 Μαΐου σε όλη την Ευρωπαϊκή Ενωση.

Κύριος στόχος της ”Ευρωπαϊκής Μέρας Ναυτιλίας” είναι η προβολή της μεγάλης συνεισφοράς της ναυτιλιακής βιομηχανίας

στην οικονομία των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ενωσης, καθώς και η ενημέρωση του ευρύτερου κοινού για το σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει η ναυτιλία στην προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος.

Το Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο, συμμετέχοντας για ακόμη μια φορά στην προσπάθεια για την προώθηση της 5ης ”Ευρωπαϊκής Μέρας Ναυτιλίας”, διοργάνωσε αιμοδοσία, ανάμεσα στο προσωπικό των ναυτιλιακών εταιρειών του Επιμελητηρίου στην Πολυκλινική Υγεία στη Λεμεσό, κάτω από την αιγίδα του Υπουργού Συγκοινωνιών και Εργων, Ευθύμιου Φλουρέντζου, ”προβάλλοντας έτσι ένα μέρος του κοινωφελούς έργου που επιτελεί η ναυτιλιακή βιομηχανία”.

Αναφέρεται, τέλος, στην ανακοίνωση, ότι από παρόμοιες αιμοδοσίες που διοργάνωσε το Ναυτιλιακό Επιμελητήριο, έχουν συγκεντρωθεί πέραν των 1.400 μονάδων αίματος, προσφορά για την οποία έχει τιμηθεί από την Συντονιστική Επιτροπή Αιμοδοσίας της πόλεως και Επαρχίας Λεμεσού.

Keywords
Τυχαία Θέματα