Αφήστε την Ερευνητική Επιτροπή να κάνει τη δουλειά της απαντά ο Υπ. Δικαιοσύνης στο ΑΚΕΛ

19:19 28/5/2013 - Πηγή: OnlyCY

Ας μην προτρέχουν κάποιοι να αφήσουν τις οποιεσδήποτε αιχμές ή αμφιβολίες, καθόσον αφορά το έργο της Ερευνητικής Επιτροπής για την οικονομία, και ας την αφήσουμε να ολοκληρώσει το έργο της, δήλωσε σήμερα ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Ιωνάς Νικολάου, σημειώνοντας πως το Υπουργείο του, αλλά και η Κυβέρνηση, δεν έχουν καμία ανάμειξη ή παρέμβαση στο έργο της.

Σε δηλώσεις του στη Λεμεσό, και κληθείς να σχολιάσει σημερινή επιστολή που απέστειλε ο ΓΓ του ΑΚΕΛ προς τον ίδιο, με την οποία

ζητά ενημέρωση σχετικά με τις ενέργειες της Κυβέρνησης ως προς τη διασφάλιση και την παράδοση όλων των απαιτούμενων στοιχειών στην Ερευνητική Επιτροπή και περί πληροφοριών ότι τίποτα δεν έχει ακόμη γίνει, ο κ. Νικολάου ανέφερε πως, αν και δεν έχει διαβάσει ακόμη τη συγκεκριμένη επιστολή, έχει ενημερωθεί για το περιεχόμενο της «σε αδρές γραμμές».

«Θέλω απλώς να πω πως το Υπουργείο δεν έχει καμία ανάμειξη και ούτε παρεμβαίνει στο έργο της Ερευνητικής Επιτροπής και ούτε η Κυβέρνηση», είπε, και συμπλήρωσε πως «εμείς εκείνο το οποίο απλά επιχειρούμε είναι να συνδράμουμε μέσα από την παραχώρηση των απαιτούμενων εμπειρογνώμων ή επιτηρητών, στην προσπάθεια να διεκπεραιώσουν όσο το δυνατό καλύτερα το έργο τους».

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, πρόσθεσε πως, σύμφωνα με τα όσα ο ίδιος γνωρίζει, «η Επιτροπή λαμβάνει όλα τα μέτρα για να μαζέψει όλα εκείνα τα έγγραφα τα οποία η ίδια κρίνει αναγκαία και που θα υποβοηθήσουν το έργο της», ενώ υπέδειξε πως δεν γνωρίζει οτιδήποτε περισσότερο για να δώσει λεπτομέρειες επί του θέματος.

«Συνεπώς, ας μην προτρέχουν κάποιοι να αφήσουν τις οποιεσδήποτε αιχμές, αμφιβολίες, καθόσον αφορά το έργο της Επιτροπής, και ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί, μέσα από την αντικειμενικότητα και την αξιοπιστία κάποιων ανθρώπων οι οποίοι για χρόνια κατέδειξαν ότι την δικαιούνται, και μάλιστα από την έδρα των δικαστηρίων, να τους αφήσουμε να κάνουν και να ολοκληρώσουν το έργο τους, όπως αυτοί οφείλουν να πράξουν», κατέληξε ο κ. Νικολάου.

Keywords
Τυχαία Θέματα