Αεροψεκασμοί στη Λάρνακα

10:26 26/3/2014 - Πηγή: OnlyCY

Αεροψεκασμούς για καταπολέμηση των κουνουπιών στην περιοχή των αλυκών θα διενεργήσει αύριο Πέμπτη 27 και την Παρασκευή 28 Μαρτίου, ο Δήμος Λάρνακας σε συνεργασία με το Τμήμα Δασών.

Σε γραπτή ανακοίνωση αναφέρεται ότι οι αεροψεκασμοί «που γίνονται ύστερα από έγκριση του Τμήματος Περιβάλλοντος του Υπουργείου Γεωργίας και των Υγειονομικών Υπηρεσιών του Κράτους, θα πραγματοποιηθούν από τις 06:30 – 09.30 το πρωί. Ο αεροψεκασμός θα επιχειρείται σε χαμηλό ύψος για καλύτερα αποτελέσματα και θα διεξάγεται με τη χρήση βιολογικών παρασκευασμάτων».

Στην ανακοίνωση προστίθεται

ότι θα χρησιμοποιηθεί το αεροσκάφος της Μονάδας Πτητικών Μέσων του Τμήματος Δασών τύπου “Air Tractor 802” κίτρινου χρώματος και αριθμού εγγραφής FD-1.

Κατά την ώρα του ψεκασμού το μονοπάτι της φύσης από τις Καμάρες μέχρι το Στρατόπεδο της Αλυκής θα είναι κλειστό για το κοινό το οποίο παρακαλείται όπως συνεργάζεται με τους αρμόδιους λειτουργούς του Δήμου.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το γραφείο των Υγειονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Λάρνακας στα τηλέφωνα 24816559 και 24816557.

Keywords
Τυχαία Θέματα