O θυμός του Γιώργου Τσαλίκη για την προβολή των παιδιών του στα περιοδικά!

17:42 2/9/2012 - Πηγή: OnlyCY

Τα τελευταία 13 χρόνια ο Γιώργος Τσαλίκης έχει αποδείξει ότι η στάση του απέναντι στα ΜΜΕ είναι πάντα με σεβασμό και πνεύμα συνεργασίας. Αυτός όμως δεν σταματάει όταν αφορά τα τρία του παιδιά. Με τη σύζυγο του Δώρα η οποία συνειδητά έχει επιλέξει να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας και να στέκεται διακριτικά στο πλάι του,έχουν αποφασίσει και το έχουν δηλώσει ρητά και κατηγορηματικά ότι δεν επιθυμούν οποιαδήποτε προβολή των παιδιών τους στα ΜΜΕ.

Όπως

χαρακτηριστικά έχει δηλώσει  ο Γιώργος στις συνεντεύξεις του ” Δεν κατηγορούμε όυτε τα περιοδικά ούτε τους γονείς που επιλέγουν να φωτογραφίζουν τις οικογένειες τους. Απλά εμείς σαν οικογένεια επιθυμούμε τα παιδιά μας με την ενηλικίωση τους να επιλέξουν μόνα τους αν θέλουν ή όχι την αναγνωρισιμότητα.”

Δυστυχώς αυτό δεν έγινε σεβαστό από κάποια συγκεκριμένα περιοδικά και ο Γιώργος με στεναχώρια και θυμό ανάρτησε στο προσωπικό του λογαριασμό στο  twitter kai Facebook, το ακόλουθο μήνυμα το οποίο καθιστά σαφές ότι είναι διατεθειμένος να κινηθεί νομικά και να χρησιμοποιήσει κάθε νομικό δικαίωμα  του για να προστατεύσει τα παιδιά του από την δημότισσα έκθεση και προβολή.

Δυστυχώς είναι παρα πολύ άσχημο να καταφευγεις σε νομικά μέσα για να προστατευσεις την οικογένεια σου. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα Lifestyle περιοδικά , κάνουν τη δουλειά τους. Όμως η δουλειά σταματάει όταν αφορά ανήλικα παιδια. Εδω και 10 χρόνια είναι παγεια απόφαση μας σαν οικογένεια να μην προβάλλονται τα παιδια μας στα ΜΜΕ. Όταν αυτο δεν γίνεται σεβαστό όταν πρωτίστως έχεις ενημερώσει με σαφηνεια για την Επιθυμία σου… Τότε ο μοναδικός τρόπος να προστατευθεις είναι η δικαιοσύνη.. Είμαι στεναχωρημενος και θυμωμένος όταν τα παιδια μου προβάλλονται μ αυτόν τον τροπο. Παρακαλω να μην υπάρξει αναδημοσίευση των φωτογραφιών και επιφυλασσομαι παντός νομιμου δικαιώματος μου..

Του Μιχάλη Σταύρου

Keywords
Τυχαία Θέματα