Danone A.E. – Argosy Ltd: Υπογραφή συμφωνίας για την κυπριακή αγορά

11:05 23/11/2011 - Πηγή: OnlyCY

Την έναρξη συνεργασίας ανακοίνωσαν σήμερα από κοινού, η Danone A.E και η κυπριακή Argosy Trading Co. Ltd, μέλος της εταιρείας Cyprus Trading Corporation plc, του Όμιλου Σιακόλα.

Η συνεργασία, που τίθεται σε ισχύ από την 1η Ιανουαρίου 2012, έχει στόχο να ενισχύσει περαιτέρω την παρουσία της Danone A.E. στην κυπριακή αγορά, καθώς πλέον η Argosy Trading Co. Ltd, εκτός από επίσημος αντιπρόσωπος για την εισαγωγή και διανομή

των προϊόντων της, θα διαχειρίζεται ολοκληρωμένα το χαρτοφυλάκιο επικοινωνίας και διαφήμισης, συμπεριλαμβανομένων και των εμπορικών συμφωνιών με αλυσίδες καταστημάτων στην κυπριακή αγορά.

Η νέα συμφωνία πραγματοποιείται με την ολοκλήρωση της επιτυχημένης συνεργασίας που είχε η Danone με την εταιρεία G. & I. KESES Ltd, από τις αρχές του 2008, εώς και το Δεκέμβριο του 2011, στον τομέα διανομής γαλακτομικών, οπότε και άρχισαν οι εξαγωγές από την Ελλάδα.

Η αγορά της Κύπρου είναι σημαντική για την Danone καθώς σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της διοίκησης,  το 2012 ο κύκλος εργασιών αναμένεται να διαμορφωθεί στα 4 εκ. ευρώ.

«Προτεραιότητα της Danone είναι η περαιτέρω ενδυνάμωση της κυπριακής αγοράς. Παρά την κρίση που πλήττει Ελλάδα και Κύπρου πιστεύουμε και επενδύουμε στις συγκεκριμένες αγορές. Η επιλογή ενός ισχυρού δικτύου συνεργατών της Argosy Trading στην Κύπρο και της ΕΛΓΕΚΑ στην Ελλάδα θα μας βοηθήσει αν πετύχουμε τους στόχους μας», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Χάρης Φεύγας.

Παράλληλα, ευχαρίστησε της εταιρεία G. & I. KESES Ltd για την τετραετή συνεργασία στην κυπριακή αγορά.

Από την πλευρά του, ο διευθύνων σύμβουλος της CTC, Μάριος Λουκαΐδης υπογράμμισε πως το δίκτυο διανομής της εταιρείας περιλαμβάνει 2300 καταστήματα που αντιπροσωπεύουν πέραν του 95% της λιανικής στην Κύπρο. «Χαιρετίζουμε και εγγυόμαστε την αποτελεσματικότητα της συνεργασίας μας με τη Danone A.E.». πρόσθεσε δε, πως σε μία δύσκολη περίοδο για την οικονομία η εταιρεία επενδύει και προγραμματίζει επέκταση του κέντρου διανομής της εντός του 2013.

H Danone διαθέτει στην κυπριακή αγορά προϊόντα όπως Activia, Actimel, Danonino και Danette.

Keywords
Αναζητήσεις
danone κυπρου
Τυχαία Θέματα