4 Βρετανοί ενώπιον Δικαστηρίου για διάρρηξη διαμερίσματος στην Αγία Νάπα

10:09 18/8/2013 - Πηγή: OnlyCY

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, που συνεδριάζει στη Λάρνακα, αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα τέσσερις Βρετανοί τουρίστες, οι οποίοι συνελήφθηκαν χθες στην Αγία Νάπα, σε σχέση με διάρρηξη διαμερίσματος στο οποίο διέμεναν τρεις Ελληνοκύπριοι από όπου κατάφεραν να αρπάξουν ένα ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες γύρω στις 16.45 το απόγευμα τέσσερις τουρίστες από τη Βρετανία διέρρηξαν διαμέρισμα στην Αγία Νάπα, στο οποίο διέμεναν τρεις Ελληνοκύπριοι ηλικίας από 18 – 20 χρόνων.

Με την είσοδό τους

στο διαμέρισμα, οι δράστες επιτέθηκαν στους ενοίκους, κτυπώντας έναν εξ αυτών και αφού έκλεψαν ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Ακολούθησε κυνηγητό από τους ενοίκους του διαμερίσματος και ένας από αυτούς κατάφερε τελικά να πάρει πίσω από τους τουρίστες τον ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Οι τρεις τουρίστες κατάφεραν να διαφύγουν, ωστόσο ο ένας αναγνωρίστηκε από τους τρεις Ελληνοκύπριους. Αμέσως κλήθηκε η Αστυνομία, μέλη της οποίας μετέβησαν στη σκηνή και άρχισαν έρευνες.

Οι Ελληνοκύπριοι υπέδειξαν τον τουρίστα, ο οποίος έδωσε στην Αστυνομία τα στοιχεία για τους υπόλοιπους τρεις που είναι ηλικίας 20, 24 και 25 χρόνων. Τελικά και οι τέσσερις συνελήφθηκαν χθες με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα