29χρονος από τη Λεμεσό το νέο θύμα της ασφάλτου

09:47 11/8/2012 - Πηγή: OnlyCY

Ο 29χρονος Στέλιος Ηλία από τη Λεμεσό είναι το νέο θύμα θανατηφόρου τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε τα ξημερώματα στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, γύρω στη 1.20 τα ξημερώματα σήμερα, ενώ ο άτυχος 29χρονος, οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του στην οδό Λεοντίου Α’ στη Λεμεσό, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχό της, με αποτέλεσμα να ανατραπεί στην άσφαλτο.

Από το δυστύχημα, ο 29χρονος, ο οποίος δεν έφερε προστατευτικό κράνος, τραυματίστηκε

σοβαρά και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Η Τροχαία Λεμεσού διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος.

Εξάλλου, σε άλλο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε χθες βράδυ στον Ύψωνα, τραυματίστηκε σοβαρά ο 24χρονος Αντώνης Ηλία, επίσης, από τη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, γύρω στις 8.30 μ.μ. χθες, ενώ ο 24χρονος, οδηγούσε το αυτοκίνητό του στην οδό Ηλία Βενέζη στον Ύψωνα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, απώλεσε τον έλεγχό του, με αποτέλεσμα αυτό να προσκρούσει σε ρυμουλκούμενο όχημα, το οποίο βρισκόταν ακινητοποιημένο στη δεξιά πλευρά του δρόμου και ο 24χρονος να τραυματιστεί.

Ο 24χρονος, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης της υγείας του, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάταγμα αυχένα και κρανιοεγκεφαλική κάκωση και κρατήθηκε για νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Σχετικά με το εγκαταλελειμμένο ρυμουλκούμενο όχημα, συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση ο 35χρονος υπεύθυνος οδηγός του, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Επισκοπής διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα